Bugun...

Altıncı durağımız Onikişubat İdmanyurduspor oldu

Kahramanmaraş 1.Amatör Lig takımlarının antrenman ziyaretimiz marastasporgazetesi.com olarak devam ediyor. Altıncı durağımız Onikişubat İdmanyurduspor oldu.
facebook-paylas
 Tarih: 06-10-2022 12:22:33

Altıncı durağımız Onikişubat İdmanyurduspor oldu

2022-2023 Futbol sezonunda Kahramanmaraş 1. Amatör Lig B grubunda mücadele edecek olan Onikişubat İdmanyurduspor'un antrenmanını marastasporgazetesi.com olarak ziyaret ettik


Onikişubat İdmanyurduspor'un takım kaptanlarından Furkan Altıparmak ; Lig bittikten hemen sonra çalışmalara başladık. Eksiklerimizi gidermek için çalışıyoruz, Ömer Hikmet Kala,  Bu sezon daha iddaalıyız. Onikişubat İdmanyurduspor geliyor, Ramazan Kısıkkaya ise, Bu sezon zor ve çetin gececeğini düşünüyorum. Grubumuz kolay gibi görünsede zor grup şeklinde konuştu.


Onikişubat İdmanyurduspor antrenörü Taştan Yalçın, Bu gençler ile beraber çalışmak güzel heyecanlarını görüryorsunuz'' dedi

Onikişubat İdmanyurduspor teknik direktörü Serhat Kapudere ise, Bizim grup kolay diğer grup zor diyorlar ise fikstürü yeniden çekelim. Bizde para konuşulmaz kimin neye ihtiyacı var ise karşılanır' dedi.

Açıklamalrın tamamı aşadaki videoda

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  Kaynak: maraştasporgazetesi.com

  DİĞER 1.Amatör Lig Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI