Bugun...

Arsan Sümerspor, Deplasmanda Çağlayancerit Belediyespor'u Mağlup Ederek Ligde Kalmayı Başardı

Adem Şahan 1. Amatör Lig A Grubu'nda Arsan Sümerspor, Deplasmanda Çağlayancerit Belediyespor'u Mağlup Ederek Ligde Kalmayı Başardı
facebook-paylas
 Tarih: 24-03-2024 20:12:26  -   Güncelleme: 25-03-2024 22:32:26

Arsan Sümerspor, Deplasmanda Çağlayancerit Belediyespor'u Mağlup Ederek Ligde Kalmayı Başardı

Kahramanmaraş'ta, 2023-2024 sezonu Adem Şahan 1. Amatör Lig A Grubu'nda 14. hafta mücadelesi büyük bir heyecana sahne oldu. Ligde kalma mücadelesi veren Arsan Sümerspor, deplasmanda Çağlayancerit Belediyespor'a konuk oldu.

24 Mart 2024 Pazar günü Çağlayancerit İlçe Stadı'nda oynanan maçı Ökkeş Gönen yönetti. Yardımcı hakemler ise Hanifi Yıldız ve Ahmet İşçi olarak görev aldı.

Karşılaşma oldukça çekişmeli geçti ve toplamda beş gol atıldı. Arsan Sümerspor, Çağlayancerit Belediyespor'u 3-2 mağlup ederek ligde kalmayı başardı.

 Arsan Sümerspor'un gollerini Baki Koca kaydederken, Çağlayancerit Belediyespor'un gollerini ise Soner Şişman attı. Maçın 52. dakikasında Çağlayancerit Belediyespor'dan Nusret Onaran kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı.

Bu sonuçla Arsan Sümerspor, puanını 9'a yükselterek sezonu 6. sırada tamamladı. Çağlayancerit Belediyespor ise 11 puanla ve averajla 4. sırada sezonu noktaladı.

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER 1.Amatör Lig Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI