Bugun...

ATC Maraşspor, verdiği mücadele ile gönülleri kazandı

Kahramanmaraş Uğur Nihat Bozdağ 1.Amatör Ligde bu sezon mücadele eden ATC Maraşspor, verdiği mücadele ile gönülleri kazandı.
facebook-paylas
 Tarih: 23-05-2022 10:45:55  -   Güncelleme: 13-08-2022 17:14:55

ATC Maraşspor, verdiği mücadele ile gönülleri kazandı

2021 -2022 futbol sezonu Kahramanmaraş Uğur Nihat Bozdağ 1.Amatör Lig Play-off grubu Final maçında Kahramanmaraş BŞB Gençlikspor'a kaybederek Bölgesel Amatör Lige yükselemeyen ATC Maraşspor, futbol kamuoyundan takdir kazandı.

Kahramanmaraş Uğur Nihat Bozdağ 1.Amatör Lig B grubunda 20 maça çıkan 16 galibiyet 4 mağlubiyet alan ATC Maraşspor, 67 gol attı. Kalesinde ise 17 gol gördü. 48 puan toplayarak Play-off grubuna yükseldi.

SEDAT TOPTAŞ SIFIRDAN KURDU

Mariobet


Bir tane bile A Takım oyuncusu olmayan Teknik direktör Sedat Toptaş'ın sıfırdan kurduğu ATC Maraşspor, İki takımın maça çıkmadığı Play-off grubunda ise 5'i lig 1'i final maçı olmak üzere 6 maçın tamamını oynadı. Play-off grubunda ise 3 galibiyet 3 beraberlik aldı. 12 gol attı kalesinde ise 7 gol gördü.

MÜTEVAZI BİR TAKIMLA SAHAYA ÇIKTILAR
Kendi imkanlarıyla mütevazı bir takımla sahaya çıkan Başkanlığını Mehmet Atcı'nın yaptığı ATC Maraşspor, Final maçında Belediyenin tüm imkanlarını kullanan Kahramanmaraş BŞB Gençlikspor'a mağlup olup sezonu ikinci tamamlasa da futbol kamuoyundan büyük övgü aldı

Etiketler
  Kaynak: https://marastasporgazetesi.com/

  DİĞER 1.Amatör Lig Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI