Bugun...

Basın ve Yetkililer, Dereköy Şalvar Güreşi Şampiyonası Öncesi Buluştu

Dereköy Şeref Eroğlu Şalvar Güreşi Türkiye Şampiyonası öncesi heyecan! Basın mensuplarıyla buluşma ve organizasyon detayları
facebook-paylas
 Tarih: 08-09-2023 22:53:06  -   Güncelleme: 09-09-2023 00:08:06

Basın ve Yetkililer, Dereköy Şalvar Güreşi Şampiyonası Öncesi Buluştu

Pazar günü Dereköy Şeref Eroğlu Er Meydanı'nda gerçekleşecek olan 22. Geleneksel Dereköy Şeref Eroğlu Şalvar Güreşi Türkiye Şampiyonası öncesi, yerel ve ulusal basın mensupları Heyecan Bahçesi'nde buluştu. Bu önemli organizasyon öncesinde Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici ve Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkan Vekili Şahin Hopur, basın mensuplarıyla bir araya gelerek detayları paylaştılar.

 

Deprem şehitlerinin anısına düzenlenen bu güreş şampiyonası hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkan Vekili Şahin Hopur, Dereköy Güreş Turnuvası öncesi önemli değerlendirmelerde bulunarak organizasyonun büyüklüğünü vurguladılar.

 

 

Bu buluşma, Dereköy Şeref Eroğlu Şalvar Güreşi Türkiye Şampiyonası'nın heyecanını ve deprem şehitlerini anma duygusunu basına aktarmayı amaçlıyordu.

 

 

Konuşmalar haberin videosunda

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Güreş Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI