Bugun...

Başkan Güngör, Hanefi Mahçiçek Stadyumu’muzu tam donanımlı bir spor kompleksi haline getiriyoruz

Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Güngör, “Hanefi Mahçiçek Stadyumu’muzu tam donanımlı bir spor kompleksi haline getiriyoruz. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 18-01-2022 09:56:47  -   Güncelleme: 22-01-2022 21:38:47

Başkan Güngör, Hanefi Mahçiçek Stadyumu’muzu tam donanımlı bir spor kompleksi haline getiriyoruz

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ocak ayında yılın ilk olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen oturumda Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve meclis üyeleri yer aldı. Toplantıda; imar planları, komisyonlar, vasıf değişikliği ve ulaşım ağını da kapsayan 13 madde görüşülerek karara bağlandı.


 Başkan Güngör alınan kararların hayırlı olmasını dileyerek,Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör  “Stadyum ile ilgili Sayın Cumhurbaşkanımıza arzımız ve sayın bakanımızın şehrimizi ziyareti sonrası Hanefi Mahçiçek Stadyumu’nun içinde tam olimpik bir havuzu dâhil modern bir spor kompleksi olarak dönüştürülmesi ve Onikişubat Stadyumu’nun Büyükşehir Belediyesi’ne devri noktasında bir mutabakat sağlamıştık. Bu iki tesis de 2018 depremsellik standartlarına uymuyordu. Şimdi 15 bin seyirci kapasiteli yeni tesisimizin projesini de kısa süre içinde hemşehrilerimizle paylaşacağız. Yıkım çalışmalarımıza başladık, yeni spor kompleksi Kahramanmaraş’a çok yakışacak” şeklinde tamamladı.

Etiketler
  Kaynak: https://marastasporgazetesi.com

  DİĞER Kahramanmaraşspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI