Bugun...

Başkan Şeref Eroğlu'dan Kahramanmaraş'lı Depremzede Güreşçilerilere Ziyaret

Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu Kahramanmaraş'lı Depremzede Güreşçilerileri Ziyaret etti
facebook-paylas
 Tarih: 09-03-2023 20:58:53

Başkan Şeref Eroğlu'dan Kahramanmaraş'lı Depremzede Güreşçilerilere Ziyaret

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu ve TGF Yönetim Kurulu Üyeleri, Kahramanmaraş'tan gelerek çalışmalarına Ankara TEDAŞ Spor Kulübü'nde devam eden sporcularımızı ziyaret etti.

  
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Güreş Eğitim ve Göksun Güreş Eğitim Kulübü sporcularına yapılan ziyarette Türkiye Güreş Federasyonu Başkan Vekili Fezair Tatlıdil, Grekoromen Güreşten Sorumlu Asbaşkan Kerim Salman, TGF Yönetim Kurulu Üyesi Selim Akceylan ve Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri Yaşar Kale ile Savaş Baş da yer aldı. 


Kahramanmaraş'ta depremi yaşayan sporcularımıza yapılan moral ziyareti ve verilen malzeme desteği sırasında güreşçilerimize hitaben bir konuşma yapan Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu, "Canım kardeşlerim öncelikle hepinize çok geçmiş olsun. Allah bir daha böyle bir felaketi devletimize, milletimize göstermesin. Ben de oradaydım biliyorsunuz. Elimizden geleni yapmaya çalıştık ama malesef Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal tesisinde 9 tane güreşçi kardeşimizi ve 5 tane de futbolcu kardeşimizi kaybettik. 


Allah mekanlarını cennet eylesin. Öncelikle büyük Türk milletinin ve Türk devletinin başı sağ olsun. Depremde kaybettiğimiz kardeşlerimize Rabbimden rahmet diliyorum. Geride kalanlara Allah sabırlar versin, yaralılarımıza acil şifalar versin. Zor bir durumdu ama biz devlet ve millet olarak kötü günlerde çok hızlı yan yana gelen bir milletiz. 


İnşallah bunu hep birlikte atlatacağız. Sizler için elimizden gelen ne varsa Türkiye Güreş Federasyonu olarak yapmaya hazırız, yapacağız da... Zaten bizim görevimiz de bu. Allah devletimize zeval vermesin. Ben sizin sadece başkanınız değil, eski şampiyon bir ağabeyinizim. Yönetim Kurulu Üyesi, İstişare Kurulu Üyesi ağabeyleriniz var. Bu süreci birlikte atlatacağız, biz de size her zaman destek olacağız. Allah bir daha böyle bir acı, böyle bir felaket göstermesin." ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Güreş Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI