Bugun...
SON DAKİKA

Hokey Arenasında Zafer: VMYSPOR Kahramanmaraş Süper Lig'e Yükseldi!

Konya/Doğanhisar'da düzenlenen Erkekler Salon Hokeyi 1. Lig'de VMY Kahramanmaraş Şampiyon! Doğan-Hisar GSK ikinci, Kartepe Belediyespor üçüncü oldu. Ödül töreni ise büyük bir heyecanla gerçekleşti
facebook-paylas
 Tarih: 12-12-2023 22:01:11  -   Güncelleme: 19-12-2023 14:08:11

Hokey Arenasında Zafer: VMYSPOR Kahramanmaraş Süper Lig'e Yükseldi!

Konya'nın Doğanhisar ilçesinde 8-12 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşen 2023-2024 Sezonu Erkekler Salon Hokeyi 1. Lig heyecanı sona erdi. 


Toplamda 10 takımın mücadele ettiği ligde, tüm maçlarını kazanarak 27 puan toplayan VMYSPOR Kahramanmaraş Hokey Spor Kulübü, şampiyonluk unvanını elde ederek Erkekler Salon Hokeyi Süper Lig'e yükseldi.


Doğan-Hisar GSK, 9 maçta sadece bir mağlubiyet alarak 24 puanla ikinci sırayı elde etti. Kartepe Belediyespor ise toplamda üç mağlubiyetle 18 puan toplayarak üçüncülükte yer aldı.

Lig sona erdikten sonra düzenlenen ödül töreninde, şampiyon VMY Kahramanmaraş Hokey Spor Kulübü'nün kupa ve madalyalarını Doğanhisar Kaymakamı Ayşe Karaca takdim ederken, ikinci olan Doğan-Hisar GSK'nın ödüllerini Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, üçüncü olan Kartepe Belediyespor'un kupa ve madalyalarını ise Doğanhisar Belediye Başkan Vekili Hüdaverdi Akarsu teslim aldı.

OLUŞAN PUAN DURUMU

MAÇLARIN SONUÇLARI

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Diğer Branşlar Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI