Bugun...

İç Transferde Helete Demirspor, 4 oyuncu ile yeniden anlaştı

Kahramanmaraş 2021 -2022 futbol sezonu 1.Amatör Lig Play-off grubunu ve normal sezonu Namağlup kapatan Helete Demirspor yeni sezon çalışmalarına başladı.
facebook-paylas
 Tarih: 16-06-2022 12:31:52  -   Güncelleme: 27-06-2022 10:13:52

İç Transferde Helete Demirspor, 4 oyuncu ile yeniden anlaştı

2021 -2022 futbol sezonu Kahramanmaraş Uğur Nihat Bozdağ 1. Amatör Lig A Grupta 18. haftada tüm maçları kazarak 54 puanla normal sezonu namağlup tamamlayan, 1. Amatör Lig Play-off grubunda oynandığı 5.Hafta maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik alarak 9 puan topladı. Kahramanmaraş Uğur Nihat Bozdağ 1. Amatör Lig ve Play-off grubunda toplamda oynadığı 23 maçta yenilmeyen Helete Demirspor,  sezonu namağlup tamamladı. 1. Amatör Lig Play-off grubunda rakiplerini puan olarak geçemeyen Helete Demirspor, Bölgesel Amatör Lige yükselemedi.

Yeni sezonda hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Helete Demirspor, İç Transferde Ferhat Çaylı, Ahmet Ak, Enes Besnili ve Mahmut Küçük ile tekrar anlaştı. Ayrıca İç transferde Ali Birbalta, Gökhan Arslan, Recep Alakuş, İlker Acar ve dış transferde 3 oyuncu ile prensip anlaşmasına varan Helete Demirspor, önümüzdeki günlerde transferleri duyuracak..

TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ TİTİZLİKLE DEVAM EDİYOR


 İç transfer sonrası açıklama yapan Helete Demirspor, başkan vekili Menmet Yasin Aktaş geçen yıl kıl payı kaçırdığımız  Bölgesel Amatör Ligi iskelet kadromuzu koruyup yapacağımız nokta transferle ile bu sezon çıkmak istiyoruz..Transfer çalışmalarımız titizlikle devam ediyor..

Etiketler
  Kaynak: http://marastahabergazetesi.com/

  DİĞER 1.Amatör Lig Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI