Bugun...

Kahramanmaraş Tekstil Spor, Hentbol Türkiye Şampiyonasında Şehrimizi Sivas'ta Temsil Edecek

Kahramanmaraş Tekstil Spor, 20-24 Nisan tarihleri arasında Hentbol Türkiye Şampiyonasında Şehrimizi Sivas'ta Temsil Edecek
facebook-paylas
 Tarih: 18-04-2024 20:56:00  -   Güncelleme: 18-04-2024 21:26:00

Kahramanmaraş Tekstil Spor, Hentbol Türkiye Şampiyonasında Şehrimizi Sivas'ta Temsil Edecek

Kahramanmaraş Tekstil Spor, Türkiye Hentbol Federasyonu 2023-2024 sezonu faaliyet programında yer alan Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası Yarı Final aşamasında şehrimizi Sivas'ta temsil edecek.


 Hazırlıklarını tamamlayan temsilcimiz, son antrenmanını Osman Sayın Spor Salonu'nda gerçekleştirdi. Bu son çalışmada Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ekrem Karaoğlan ve yönetimi ziyaret ederek başarılar diledi.

20-24 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Kızlar Türkiye Şampiyonası Yarı Final müsabakalarında Kahramanmaraş Tekstil Spor'un rakipleri şu şekilde belirlendi: 

Sivas Belediye Spor Kulübü, Giresun Görele Belediyesi Spor, Aksaray Belediye Spor Kulübü, Çorum Gençlik Spor, Osmaniye Samet Aybaba Spor, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müd. S.K. ve Tokat Turhal Mehmet Akif İ.Ö.O. S.K.

Yarı Final müsabakaları sonucunda her grup merkezinden 2 takım finale katılma hakkı kazanacak.


ŞEHRİMİZİN YENİ KULÜBÜ KAHRAMANMARAŞ TEKSTİL SPOR

Şehrimizin yeni kulübü olan Kahramanmaraş Tekstil Spor'un başkanlığını Hüzeyfe Tahiroğlu üstleniyor. Takımın antrenörlüğünü ise Murat Polat ve Ejder Nacaroğlu yapacak.

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Hentbol Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI