Bugun...

Kahramanmaraşspor için, Beyoğlu Recep Tayyip Erdoğan Spor kompleksinde incelemelerde bulundular

2021-2022 Sezonunda 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, TFF'ye Beyoğlu Recep Tayyip Erdoğan Spor kompleksi stadyumda maç oynamak için başvurdumuştu.
facebook-paylas
 Tarih: 11-01-2022 12:52:55

Kahramanmaraşspor için, Beyoğlu Recep Tayyip Erdoğan Spor kompleksinde incelemelerde bulundular

2021-2022 Sezonu 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden  Kahramanmaraşspor, bu sezon ilk yarıdaki  tüm  maçlarını Osmaniye'de bulunan 7 Ocak Stadyumu ve Ceyhan ilçe Stadyumunda oynadı.

 

12 Şubat stadının yıkım kararı olması, Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nun ise yenilenmesi nedeniyle Kahramanmaraşspor, 2.Lig Kırmızı Grupta ev sahibi olacağı maçları Osmaniye şehrindeki 7 Ocak Stadyumu'nda7 Ocak Stadyumu ve Ceyhan ilçe Stadyumunda yaptı.

TFF, İç saha maçların oynanacağı Saha bilgisi bölümünü boş bıraktı

TFF, daha önce Osmaniye'de oynanmasına karar verdiği  Kahramanmaraşspor'un 2021-2022 sezonunda 2.Lig Kırmızı Grupta kendi sahasında  oynanacağı karşılaşmaların stadyumu daha sonra belirlenecek.

 Kahramanmaraşspor TFF'ye başvurdu

Maçlarını kendi sahasında oynanmak isteyen Kahramanmaraşspor- İkinci yarı maçlarını Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde bulunan Beyoğlu Recep Tayyip Erdoğan Stadında oynamak için TFF'ye başvuru yapmıştı. Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş'un stadyumdaki eksiklerin giderilmesi için talimat verdiği belirtildi 

Türkoğlu Belediyesi'nden açıklama


Kahramanmaraşspor'un maçlarını Beyoğlu Recep Tayyip Erdoğan Spor kompleksinde incelemelerde bulundular


Türkoğlu Belediyesi'nden yapılan açıklamada,''KahramanmaraşSpor Maçları, bundan sonra Beyoğlu Spor Kompleksinde Oynayacak 
Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Dr.Fatih Mehmet CEYHAN, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman OKUMUŞ birlikte Beyoğlu Recep Tayyip Erdoğan Spor kompleksinde incelemelerde bulundular.
Yapılan incelemeler sonucunda; Kahramanmaraşspor'un Osmaniye ilimizde oynanan maçlarına artık Beyoğlu Mahallemizdeki #RecepTayyipErdoğan spor kompleksimiz ev sahipliği yapacak.
Hayırlı uğurlu olsun'' denildi.

Etiketler
  Kaynak: https://marastasporgazetesi.com

  DİĞER Türkoğlunda Spor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI