Bugun...

Malatya'da hakemden skandal olay!

Temsilcimiz Türkoğlu Gençlerbirliğispor'un mücadele ettiği Malatya'da hakemden skandal olay!
facebook-paylas
 Tarih: 15-05-2022 00:02:05  -   Güncelleme: 17-05-2022 13:15:05

Malatya'da  hakemden skandal olay!

Temsilcimiz Türkoğlu Gençlerbirliğispor ile Diyarbakır Dsi Spor'un U18 Türkiye Şampiyonasında 3'er puanı bulunuyordu. 0-0 biten maç penaltılara kaldı. Türkoğlu Gençlerbirliği penaltılarda rakibine elendi.

Türkoğlu Gençlerbirliğispor, Diyarbakır Dsi Spor maçında Skandal olay yaşandı.

Türkiye Futbol Federasyo'nun U-18 Ligi Türkiye Şampiyonası için belirlediği statünün 5.maddesi düzenleme hükmünü ihlal eden Diyarbakır  DSİ. Spor'a itiraz eden Türkoğlu Gençlerbirliği teknik sorumlusu devra arasında itiraz için gittiği hakem odasında futbol esame listesinin olmadığını gördü. ''Hakeme esame listesi nerde? diye sorduğunda ''paraf atmak için rakip soyunma odasına gönderdiğini söylemesi üzerine'' Türkoğlu Gençlerbirliği teknik sorumlusu  bu işin yanlış olduğu söylendiğinde maçın hakemin den aldığı cevap ise şaşırttı. Malatya'lı hakem  'Benim işime ne karışıyosun paraf atmak için sanamı sorucam dedi''. Kaldıkı paraf attırdığı oyuncular sahada idi. Saha içerisinde hakemle fotografı çekildi.

 

RAKİBİN HATASINI HAKEM KAPATACAKTI

Bilindiği üzere maçları yöneten hakemler esame listelerini aldıktan sonra resmi yetkililer haricinde hiç kimseye veremez. Paraf attıracağı zaman rakip takım yöneticisine haber vermesi gerekmektedir.

 

Türkoğlu Gençlerbirliğispor yönetcileri olay karşısında şok yaşarken. Bir çok Türkiye şampiyonası için defalarca Malatya'ya gelen  Diyarbakır  DSİ. Spor'un esame listesine yedek kulübesinde 7 oyuncudan fazla yazması nedeniyle hükmen mağlup olacağını fark edilince maçın hakemi tarafından olay devre arasında sessizce halledilecekti'' şeklinde yorumladı. Olayı fark eden temsilcimiz Türkoğlu Gençlerbirliğispor, itirazını yaparak kararın açıklanmasını beklemek üzere Malatya'da kaldı. Karar ise 15 Mayıs Pazar günü sabah saatlerinde açıklandı. Rakip takımın oyuncu değişikliği yapmamasını gerekçe göstererek Türkoğlu Gençlerbirliği spor'un itirazını red etti.

Etiketler
  Kaynak: https://marastasporgazetesi.com/

  DİĞER Türkoğlunda Spor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI