Bugun...
SON DAKİKA

Necip Fazıl Mahallesi Muhtar Adayı Halit Bekereci, Goalball Milli Takımı İle Avrupa Goalball Şampiyonası İçin Karadağ'da

Necip Fazıl Mahallesi Muhtar Adayı Halit Bekereci, Goalball Milli Takımı ile Avrupa Goalball Şampiyonası'nda Karadağ'da yer alacak.
facebook-paylas
 Tarih: 08-12-2023 22:30:45  -   Güncelleme: 13-12-2023 11:53:45

Necip Fazıl Mahallesi Muhtar Adayı Halit Bekereci, Goalball Milli Takımı İle Avrupa Goalball Şampiyonası İçin Karadağ'da

Türkiye, Avrupa Goalball Şampiyonası'na hazırlanıyor! Uluslararası Görme Engelliler Spor Federasyonu (IBSA) Avrupa Goalball Şampiyonası, 9-17 Aralık tarihlerinde Karadağ'da gerçekleşecek. Türkiye Kadın Goalball milli takımları, grup maçlarında ter dökecek ve çeyrek finale yükselmek için mücadele edecek.

 

 

IBSA Avrupa Goalball Şampiyonası, 9-17 Aralık tarihlerinde Karadağ'da yapılacak. Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, başkent Podgoritsa'daki organizasyon öncesinde Türkiye Kadın Goalball Milli takımı, 9 Aralık Cumartesi günü Verde Spor Salonu'nda başlayacak olan grup maçlarına katılacak.

 

Avrupa şampiyonunun 2024 Paris Paralimpik Oyunları kotasını alacağı ve ilk üç takımın çeyrek finale çıkacağı organizasyonda, 2022 Aralık'ta Portekiz'de düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda birinci olan Kadın Milli Takım, A Grubu'nda Büyük Britanya, Almanya, Ukrayna ve Finlandiya ile mücadele edecek.

 

 

Çeyrek final maçları 14 Aralık Perşembe, yarı final maçları 15 Aralık Cuma, final maçları ise 16 Aralık Cumartesi günü oynanacak.

Kahramanmaraş Akçakoyunlu İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Halit Bekereci, iki sporcusu ve Golbol Milli Takım Baş Antrenörü Gültekin Karasu ile Yardımcısı Nevruz Tokuç ile birlikte Kahramanmaraş'ı temsil edeceklerini belirtti.

 

Bekereci, müsabakaları izlemek üzere Golbol Kadın Milli Takım ile Karadağ'a giden kulüp başkanı olarak amacının, Kahramanmaraş'ı ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek ve şanlı Türk Bayrağını göklerde dalgalandırmak olduğunu söyledi.

 

Ayrıca, Kahramanmaraş Ampute takımının birinci ligde mücadele ettiğini ve Ampüte'de ilk müsabakalarının Mersin Ampute Futbol Takımı ile olacağını ifade eden Bekereci, hedefinin her zaman ileri olduğunu ve söz konusu memleket olduğunda gerisinin teferruat olduğunu vurgulayarak sözlerine Necip Fazıl Mahallesi Muhtar adayı olduğu söyleyerek son verdi.

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Diğer Branşlar Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI