Bugun...

Pazarcık Aksuspor iddialı geliyor

2016-2017 Futbol sezonunda Yerel Amatör Büyükler 1. Amatör Kümede mücadele edecek olan Pazarcık Aksuspor yeni teknik patronunu buldu.
facebook-paylas
 Tarih: 04-08-2016 21:09:36  -   Güncelleme: 15-08-2016 00:14:36

Pazarcık Aksuspor  iddialı geliyor

Kahramanmaraş 2.Amatör ligden1.Amatör lige çıkan Pazarcık Aksu spor hedefini Şampiyonluk olarak belirledi.
 Yeni sezon öncesi kadro oluşturmaya çalışırken  yeni sezonda Teknik patron Kemal Koçak ile yola çıkacak.

Kahramanmaraş 1.Amatör lig ve BAL Liginde mücadele etmiş Stoperler Bekir Korkmaz ve Hilmi Ateş ile Orta saha Ömer Aşçı'yı transfer etti.

 

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Aksu spor kulüp başkanı Adnan Pınarbaşı şunları söyledi’’ Geçen sezon yönetimi devraldığımızda takımımızı Kahramanmaraş 1.Amatör lige çıkarmak için söz vermiştik. Belediye Başkanımız Yakup Hamdi Bozdağ ve takımıza her türlü maddi ve manevi  olarak destek veren herkese, Teknik Heyetimize, Futbolcularımıza, Taraftarlarımıza ve Yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Gerçekleştirdiğimiz genel kurul sonrası yeni yönetim kurulumuzdan aldığımız yetki ile şampiyonluk olarak belirlediğimiz hedeflerimiz doğrultusunda ilk olarak Teknik direktör olarak başarılı spor adamı Kemal Koçak hocamızla anlaştık, Bundan sonra hocamızın da görüşleri doğrultusunda futbolcu transferlerimize başlayacağız. Pazarcık ilçemizi en iyi şekilde temsil etme gayretinde olacağız’’ dedi. Yeni Teknik Direktör olarak görevine başlayan Kemal Koçak ise şunları söyledi’’ Başkanımız Adnan Pınarbaşı ve Yönetim kurulumuza bana olan güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum, Pazarcık ilçemiz adına elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve şampiyonluk hedefini yakalayacağız, taraftarlarımızı her şart ve ortamda bizi statta yalnız bırakmamaya ve yanımızda olmaya davet ediyorum, Kahramanmaraş 1.Amatör lig ve BAL Liginde mücadele etmiş Stoperler Bekir Korkmaz ve Hilmi Ateş ile Orta saha Ömer Aşçı'yı transfer ettik.Hayırlı olsun''dedi. (İLKER YİYEN

Etiketler

  DİĞER 1.Amatör Lig Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI