Bugun...

Taraftar Sivas deplasmanına K.Maraşspor'u desteklemeye gitti.

Kahramanmaraşspor taraftarı dün sabah oldukça soguk havada 5:30 ila 06:00 saatleri arasında Kms Store önünde toplanarak, Sivas deplasmanına Kahramanmaraşspor'u desteklemeye gitti.
facebook-paylas
 Tarih: 21-11-2016 11:47:11  -   Güncelleme: 25-11-2016 13:22:11

Taraftar Sivas deplasmanına K.Maraşspor'u desteklemeye gitti.

Kahramanmaraş Büyükşehir belediye başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un tahsis ettiği 2 otobüsle Kahramanmaraşspor taraftarı dün sabah oldukça soguk havada 5:30 ila 06:00 saatleri arasında Kms Store önünde toplanarak,  Sivas deplasmanına Kahramanmaraşspor'u desteklemeye gitti.

Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, sabahın erken saatlerinde  Kms Store önüne gelerek deplasmana gidecek taraftarı yolcu etti.

 

90 dakika boyunca Kahramanmaraşspor'a destek veren taraftarlar hakemin yanlı yönetimine kızdılar 

Son dakikalarda gelen gole büyük üzüntü yaşayan, Kahramanmaraşspor taraftarının davulu ise  il güvenlik kurulunun deplasman takımlarının davulu sahaya alınmayacak, kararı nedeniyle stada alınmadı.

 

Maçta  il güvenlik kurulunun aldığı karar ile sadece ev sahibi takımın davulu sahaya alındı.

 

Fatih Mehmet Ceyhan Sosyal Medya Hesabından  Taraftara Teşekkür Etti

 

Kahramanmaraşspor başkanı  Fatih Mehmet Ceyhan sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda ,'' Ey Kahramanmaraş'lı;
Bugün günlerden pazar olmasına rağmen,aileleri ile veya arkadaşları ile gezmek varken,sabahın 6'sında kalkarak, şehrin takımını  desteklemek için toplanan ve Sivas deplasmanına gelen tüm kahramanlara ve ğerçek Sütçü İmam Torunlarına, Bir de, bu deplasman için taraftara 2 adet otobüsü tedarik eden Kahramanmaraş Büyükşehir belediye başkanı Fatih Mehmet Erkoç beye teşekkür etti.

Kahraman Taraftarımız, Şunu kesinlikle Unutmayın, sizde bu sevği, bu inanç olduğu sürece sizin cenabı Allah'tan başka hiç kimseye ihtiyacınız yoktur,
Bugünkü maçtan puan veya puanlar alarak sizleri sevindirmek isterdik ama olmadı, İnanın şahsım ve takımımız adına tek üzüntümüz budur, çünkü sizler her zaman her şeyin en iyisine layıksın bunu unutmayın, Sizler elinizden gelenin fazlasını yapıyorsunuz ve takdirin en büyüğüne layıksınız, sizleri ve bu takımı görmemezlikten gelenler utansın'' dedi.

 

 

 

Haber Fotoğraf - Video Orhan Külek

 

 

  HABER VİDEOSU
Etiketler

  DİĞER Kahramanmaraşspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI