Bugun...

1. Amatör Lig takımları Kahramanmaraş ASKF, ev sahipliğinde İstişare toplantısında bir araya geldi

Kahramanmaraş 1. Amatör Lig takımları ahramanmaraş Amatör Futbol Federasyonu başkanlığı ev sahipliğinde İstişare toplantısında bir araya geldi
facebook-paylas
 Tarih: 16-01-2023 23:23:24  -   Güncelleme: 23-01-2023 20:33:24

1. Amatör Lig takımları Kahramanmaraş ASKF, ev sahipliğinde İstişare toplantısında bir araya geldi

Kahramanmaraş 1. Amatör Lig'de mücadele eden 18 takımın Başkanları ve Teknik direktörlerinin davet edildiği İstişare toplantısı Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirildi.


Kahramanmaraş Gençlik Merkezi'nde düzenlenen İstişare toplantısına TÜFAD Kahramanmaraş şubesi Başkanı Mesut Çanak, Kahramanmaraş ASKF Başkanı Ekrem Karaoğlan ve yönetimi, TFF Kahramanmaraş İl Temsilcisi Ali Kazanci ile kulüp başkanları ve Teknik direktörleri katıldı. 

Yapılan Çiğköfte ikramının ardından Kahramanmaraş Futbolu masaya yatırıldı. 


ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR SÖYLE:

Şehrimizdeki hakem hatalarının konuşulmasıyla başlanan toplantıda hakemlerin hata yapmaları sonrasında hiçbir şekilde ceza almamaları, ancak futbolcu ve teknik adamların ceza almalarının adaletli olmadığı ortak görüş oldu. Teknik adamların sahada sürekli hakemle uğraşmasıda tartışıldı. Tartışma konusu Kahramanmaraş'tan futbolcu çıkmamasına yöneldi. Bununla ilgili görüşler alındı. En çok tartışılan konu ise bazı futbolcuların kulüpleri ile kavga ettikten sonra bir başka kulübe anında transfer olmasıydı.

 

SAHA SORUNU VE FUTBOLCULARIN ANTRENMANA SORUNSUZ GELMESİ KONUŞULDU.

 

Bir çok sorunun konuşulması sonrasında şehrimizdeki saha sorunları da konuşuldu. Semtlere yapılan Halı sahaların daha etkili kullanılması, Futbolcuların antrenmanlara gitmesi için ücretsiz ulaşım sağlanması istendi. Ücretsiz Kahramankart talebi ve saha konusu için heyet kurularak, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'un ziyaret edilmesine karar verildi. Batıpark futbol sahası tribünün yakın zamanda yapılması için girişimlerin yapılması gündeme geldi. Aralarında kırğınlık olan kulüplerin birbirleri iel sohbet etmesi gecenin amacına ulaşadığına işaret etti. Toplantı sonrasında hatıra fotografı çekildi.

 

ASKF Başkanı Ekrem Karaoğlan, toplantı sonrasında açıklama yaptı. Başkan Ekrem Karaoğlan'ın açıklamaları haberin videosunda

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  Kaynak: maraştasporgazetesi.com

  DİĞER 1.Amatör Lig Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI