1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com
Bugun...

1.Küme Playof fikstür çekimi yapıldı.

Kahramanmaraş 1.Amatör kümede Play-off fikstür çekimi yapıldı.
facebook-paylas
 Tarih: 28-02-2017 11:12:04  -   Güncelleme: 08-11-2017 21:42:04

1.Küme Playof fikstür çekimi yapıldı.

Bu yıl Elbistan Belediyespor'un play-off'tan çekilmesiyle 5  takımın Bölgesel Amatör lig için mücadele edeceği Play-Off'ta Pazarcık'tan Kartalkayaspor ile Aksuspor, 12 Şubat'tan, Erdağ İnşaat Dumlupınarspor, Afşin'den Afşin Belediyespor, ve Türkoğlu'dan Türkoğlu Belediyespor Bölgesel Amatör lig için mücadele edeceği 1.Küme Play-of fikstür çekimi yapıldı.

Haberin Videosu

1. Amatör kümede ilk hafta maçları şöyle 5 Mart pazar günü saat 14:00'de  Pazarcık Kartalkayaspor Cemal Tekşen bodrum escort stadında Erdağ İnşaat Dumlupınarspor'u konuk edecek.

 

Foto Galeri İçin Tıklayın

,Bir diğer mücadele ise 5 Mart pazar günü saat 14:00'de Afşin Belediyespor Afşin ilçe stadında Türkoğlu Belediyespor, ile karşılaşacak.

 

 

Elbistan Belediyespor Play-off'dan çekildiği için Pazarcık Aksuspor ilk haftayı maç yapmadan gececek.

 

1. Amatör kümede hafta içi oynanacak ikinci hafta maçları şöyle:8 mart çarşamba günü saat 15:00'de Pazarcık ilçe stadında Pazarcık Aksuspor, Afşin Belediyespor'u konuk edecek.

 

Bir diğer maçta ise 8 Mart çarşamba günü saat 15:00'de Türkoğlu Belediyespor, Tütkoglu ilçe stadında Pazarcık Kartalkayaspor'u konuk edecek.

 

 

Kahramanmaraş 1.Amatör kümede 14 hafta sonunda A grubunda Erdağ İnşaat Dumlupınarspor, Afşin Belediyespor ve Pazarcık Kartalkayaspor Play-Off'a çıktı.

 

Kahramanmaraş 1.Amatör kümede 14 hafta sonunda A grubunda Erdağ İnşaat Dumlupınarspor, oynadığı 12 maçta 9 galibiyet 3 beraberlikle topladığı 30 puanla namağlup lider olarak ligi tamamladı.

 

Kahramanmaraş 1.Amatör kümede 14 hafta sonunda A grubunda, Afşin Belediyespor oynadığı 12 maçta 8 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyet ile tpladığı 27 puanla ligi 2.sırada tamamladı..

 

Kura çekimin ardından konuşan Askf Başkanı Ergün Önal, ''Bugün 2016-2017 futbol sezonu 1.Amatör Küme sonuna geldik.

 

Toplamda 58 maç bir grupta oynanmış 30 maç diğer grupta oynanmış.Bu takımların içerisinde her iki grupta ilk 3 sırayı alan takımlar play-off oynamaya hak kazanmıştır.Play-off tüm takımlarımıza başarılar dilerim. 

 

Şu aşamaya kadar bizle heyecanlı yüksek mücadele gücü olan zevkli maçlar seyrettirdiler.Seyirci potansiyeli yüksek olan maçlar oldu.Maçlar deplasmanlı oynanacak. 

 

İlçe takımlarımızın her türlü misafirperveliğini göstereceğine eminim.Ben burdan ilçe takımlarımıza da başarılar diliyorum.Geçen sene gösterdikleri başarıyı tekrardan bekliyorum.

 

BAL liginde oynayan tecrübeli bu işleri bilen takımlarımız bu sene play-off kaldılar.Umudum KahramanMaraş'ı BAL liginde en iyi şekilde temsil ederler. BAL ligine çıkarlar diye ümit ediyoru. BAL ligi takımlarımız bu yıl benim beklediğim başarıyı gösteremediler.

 

Ancak bunun içerisinde bazı etkenler maddi imkansızlıklar nedeniyle başarısız olduklarını düşünüyorum.Yoksa idari ve yönetim anlamında  arkadaşlarımız ellerinden gelen bütün çabayı gösterdiler.

 

Ama il şampiyonumuz play-off sonunda kiminle oynar önümüzdeki günler bize bunu gösterecek. Elbistan güzide takımı Elbistan BelediyeSpor play-off çekilmesi nedeniyle play-off 5 takımla mücadele edilecek.Elbistan BelediyeSpor play-off çekilmesi beni son derece üzmüştür.

 

Dilerdim ki onlarda katılıp ilçe takımlarımız ve KahramanMaraş'ta ki seyircilerimiz bu heyecana ortak olsunlar. Ama olmadı inşallah onlar seneye bu işe daha erken başlarlar işi biraz daha ciddi almalarını düşünüyorum. 

 

Onlara da geçmiş olsun diliyorum. Ama bir Federasyon başkasını olarak ligte takım sayısı az olması play-off takımlarının  eksiye düşmesi beni futbol sever olarak en azından  üzmüştür.

 

Bu bakımdan ElbistanSpor yöneticilerinin seneye bu işi ciddiye alacaklarını düşünüyorum. Seneye uzun bir yol bekliyor kendilerini ve uzun yolda biz kendilerini bekliyoruz .Her konuda kendilerine yardımcı olacağız .

 

 Deplasmana gidecek ve gelecek takımlarımızı seyirci bakımında ,yönetici, ve sporcu bakımından misafirperver olarak görmek istiyorum.Bazı küçük olaylar olmasına rağmen bu aşamaya kadar gösterdikleri centilmenlik beni memnun etmiştir.'' dedi.

 

ElbistanSpor çekilmesinden sonra başka bir takım alınması sorusuna yanıt  veren Önal, '' Ligler başlamadan önce sezon başında bir statü hazırlanır. Futbol Federasyonuna gönderilir ve onaylanır gelir.

 

Bizim sezon başında düzenlediğimiz ve Futbol Federasyonuna onaylattığımız statümüzde  buna benzer herhangi bir maddemiz veya bendimiz yoktur. Dördüncü takımın  çıkan takımın yerine yükselmesi söz konusu değildir. 

 

Buna Futbol Federasyonu müsade etmez ve statüye konulmamıştır, Statü konulmayan madde işlevlik kazanmaz. 

Dolayısıyla  altı takım yerine beş takımla mücadele edilecektir Bir dördüncü takımın lige alınması mümkün değildir ve söz konusu dahi olamaz'' dedi.

 

Türkoğlu ikinci Başkan Doğan Polat, ''Herşeyden önce play-off çıkan tüm takımlara başarılar diliyorum. Centilmence iyi maçlar olmasını bekliyoruz.Sahamıza gelen takımlara iyi bir misaferperverlik yapacağız.

Gittiğimizdede umarım aynı misafirperverliği bize gösterirler.Sonuçta bu bir spor .Bizim de istemediğimiz olaylar gelişebilir.Bizde yönetici olarak buna meydan vermemeye çalışacağız. 

Vermeyeceğiz de ben kendi kulübüm adına bunun sözünü veriyorum ve gelen takımları en iyi şekilde ağırlayacağız.Fikstür 5 takımlı oldu bu yıl ve biliyorsunuz ElbistanSpor katılmadı. 

Play-off mücadele edecek takımlar az çok birbirlerini biliyorlar.
Tekrardan tüm takımlara başarılar diliyorum.''dedi.

 

Erdağ İnşaat Dumlupınar İkinci Başkanı Mehmet Uyduran,''
Play-off Elbistanspor çekilmesinden dolayı 5 takım mücadele edicek.
 İlk hafta deplasmanda Pazarcık Kartalkaya ile oynayacağız.
İkinci haftayı bay olarak geçireceğiz.Bizim için fikstür çok iyi oldu.
İnşallah nasip olursa mücadelemizi şampiyonlukla taçlandırıp taraftarlarımzı mutlu etmek istiyoruz'' dedi.

 

Pazarcık Aksuspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Erol ise,'' Şuanda çok iyi bir kura çektiğimize inanıyorum.İnşallah şampiyon olacağız. Tüm takımlara başarılar diliyorum''dedi..

 

Pazarcık Kartalkaya Başkanı Serhun Kabukçu, '' İyi bir kura çektiğimize inanıyoru. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir play-off müsabakası geçirip zirveye ulaşmak istiyoruz. Tüm takımlara başarılar diliyorum'' dedi.....

 

Afşin BelediyeSpor Takım Kaptanı Erkan Akkaya,''Öncelikle bu yıl güzel bir sezon geçirdiğimize inanıyorum. Elbirliğiyle arkadaşlarımızla beraber play-off kaldık.Play-off güzel bir fikstür çektiğimizi düşünüyorum.Şehirde başlayıp şehirde bitiriyoruz. İnşallah sakatlık olmadan kimse kimseyi kırmadan iyi bir play-off müsabakası geçirmeyi umuyorum.Tüm takımlara başarılar diliyorum'' dedi.

 

 

 Kahramanmaraş 1.Amatör kümede 14 hafta sonunda A grubunda, Pazarcık Kartalkayaspor oynadığı 12 maçta 6 galibiyet 3 beraberlik 3 mağlubiyet ile topladıgı 21 puanla 3.sırada tamamladı. 

 

 

Kahramanmaraş 1.Amatör kümede 14 hafta sonunda B grubunda ise Pazarcık Aksuspor, Türkoğlu Belediyespor ve Elbistan Belediyespor Play-Off'a çıktı.

 

Kahramanmaraş 1.Amatör kümede 14 hafta sonunda B grubunda Pazarcık Aksuspor, ligde oynadığı 14 maçta 12 galibiyet 2 beraberlik ile topladığı 38 puanla namağlup lider olarak ligi tamamladı.

 

Kahramanmaraş 1.Amatör kümede 14 hafta sonunda B grubunda Türkoğlu Belediyespor, ligde oynadığı 14 maçta 11 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyetle 35 puanla ligi 2.sırada tamamladı..

 

Kahramanmaraş 1.Amatör küme B grubunda 1 maçı eksik olan  Elbistan Belediyespor ligde oynadığı 13 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik 4 mağlubiyet ile topladığı 22 puanla ligi 3. sırada play- off'u garantiledi.

 

Maraşgücüspor Kulübü Elbistan Bldspor-Maraşgücüspor erteleme müsabakasına çıkmayacağını futbol il komitesine sundu.

 

 

Haber Orhan Külek

Etiketler

  DİĞER 1.Amatör Lig Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI