Bugun...

3.Lig Grupları Açıklandı: Onikişubat NF Spor'un Rakipleri Belli Oldu

Türkiye Masa Tenisi 3.Ligde 3.Lig Grupları Açıklandı: Onikişubat NF Spor'un Rakipleri Belli Oldu
facebook-paylas
 Tarih: 01-10-2023 20:26:33  -   Güncelleme: 10-10-2023 01:26:33

3.Lig Grupları Açıklandı: Onikişubat NF Spor'un Rakipleri Belli Oldu

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2023-2024 Sezonu 3.Lig'te mücadele edecek Onikişubat Nf Spor Kulübünün rakipleri belli oldu. 

 

Kahramanmaraş'ı temsil edecek masa tenisi kulübümüz 16 takımın yer aldığı 3.Lig (A) grubunda ter dökecek. Onikişubat Nf Spor Kulübünün rakipleri, Karaman İl Özel İdarespor, Bandırma MTİ, Denizli Doğanspor, Adalar Su Sporları, Malatya Büyükşehir Belediyespor, Ispartes GSK, Mersin Aakademi Anadolu Lisesi, Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Çankaya Üniversitesi, Arenaspor, Haydarspor, Aydınpınar Akademispor, Nazilli Belediyespor, Türk Silahlı Kuvvetlerigücüspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor olacak.

 

Toplam 4 etaptan oluşan müsabaka fikstüründe, ilk iki etap tek devreli lig usulü ile oynatılacak. İlk iki etap sonunda sıralamada İlk 8 takım arasında yer alan kulüpler Play-Off oynamaya hak kazanacak. Son 8 takım ise Klasman grubunda kümede kalabilmek için mücadele edecek. Playof ve Klasman grubu müsabakaları yine iki etap sürecek olup, ilk 3 takım arasına giren kulüpler 2.Lig'e yükselecek, son 3 takım arasına girecek kulüpler ise küme düşmüş olacak.

 

1.Etap müsabakaları Ankara İli Taha Akgül Spor Salonunda 24-25-26 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleşecek. 

Kahramanmaraş'ı temsil edecek olan Onikişubat NF Spor Kulübü Başkanı Fatih Kaya marastasporgazetesi.com'a yapmış olduğu açıklamada; "Kahramanmaraş'ı Masa Tenisi branşında temsil edecek kulübümüzün bu sezon hedefi Play-Off müsabakalarına katılmaya hak kazanmak olacak. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza, antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Kahramanmaraş'ın marka değerine kendi çapımızda önemli katkıda bulunuyoruz. Hem Masa Tenisi hem de Oturarak Voleybol branşlarında üretmeye devam ediyoruz. Daha önceki sezonlarda bizlere maddi ve manevi desteğini esirgemeyen yerel yönetimlere her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktayız. Bizlere her anlamda destek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz."dedi

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Diğer Branşlar Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI