50.yıl Taraftar Forma Kampanyasının finali yapıldı! İşte satılan forma sayısı
Yaklaşık 15 gündür devam eden Kahramanmaraşspor’un 50.yıl Taraftar Forma Kampanyasının finali Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ında katıldığı program Aksu Tv ekranlarında canlı yayınlandı.
Gecenin ilk 1 saat bitmeden hedef olan 46 bine ulaşan kampanyada kapanışta 82.276 forma satıldı. Kahramanmaraşspor kulübü ise toplamda 86.bin forma satıldığını duyurdu..
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan Kahramanmaraşspor’un 50.yıl Taraftar Forma Kampanyasında Fatih Mehmet Ceyhan katılımcılara kulübü aldığın günden bu güne kadar yaşadığı sorunları ve ödediği paralarının sunumunu yaptı.
Daha sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan ve Ak parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal konuşma yaptılar.
Mahir Ünal bin forma alarak başlattı
Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde sahneye kurulan masaya Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Kahramanmaraşspor başkanı Fatih Mehmet Ceyhan oturdu.
Süleyman Soylu bin forma aldı
Murat Baltacı’nın sunduğu programda, Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, bin forma alarak başlattığı programda, önce salondakilerin forma almasına istedi. Canlı yayında kendisini arayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya forma almasını istedi. bakan Süleyman Soylu ”Kahramanmaraş halkına can feda ne diyorsanız alırım” sözünün üzerine Mahir Ünal, ” Ben bin forma aldım sizede bin forma yazıyorum” dedi. Bakan Soylu ise ”canınız sağolsun” dedi.
Protokol takım takım yerini aldı
Geceye Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Ak parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mehmet Cihat Sezal, İbran Kılınç, Habibe Öcal, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat Belediye başkanı Hanefi Mahçiçek, Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş, Dulkadiroğlu belediye başkanı Necati Okay, Andırın Belediye başkanı Ahmet Doğan, Pazarcık belediye başkanı, İbrahim Yılmazcan ve Ekinözü belediye başkanı Bilal Eker ve Ak parti Kahramanmaraş il başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, partilerin ilçe başkanları Kahramanmaraşspor Takım Oyuncuları, ve taraftarlar katıldı.
82.276 forma satıldı
Gecenin ilk 1 saat bitmeden hedef olan 46 bine ulaşan kampanyada kapanışta 82.276 forma satıldı. Kahramanmaraşspor kulübü ise toplamda 86.bin forma satıldığını duyurdu..
Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meclis Başkanı ve KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz 10 bin forma aldı.
Yaşar Pastanesi ve Mado 7.500 ( Akdo) Ahmet Davarcıoğlu 5 Bin ve Kahramanmaraş Müsiad Şube Başkanı ve Kervan Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu 5 bin forma aldı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bin forma ile destek oldu. Onikişubat Belediye başkanı Hanefi Mahçiçek ile Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş’da bin forma aldılar.
KİM KAÇ ADET FORMA SATIN ALDI
Mahir Ünal: 1000 Forma, Hayrettin Güngör 1000 Forma, Hanefi Mahçiçek: 1000, Forma Necati Okay: 500 Forma, Osman Okumuş: 1000 Forma, Kervan ve MÜSİAD: 5000 Forma (toplam), Akdo: 5000 Forma, Mado: 7500, Forma Kipaş: 10000, Forma İskur: 7500, Forma Ali Öztunç: 200, Forma Habibe Öçal: 100 Forma, Mehmet Cihat Sezal: 180 Forma, Ahmet Özdemir: 250 Forma, Kahramanmaraşspor Takım Oyuncuları: 250 Forma