Kahramanmaraş 1.Küme A grubunda 2.haftasında ileri bir tarihe ertelenen ve 3.kez oynanamayan müsabaka Batıpark futbol sahasında bir kez daha ertelenmişti.
Kahramanmaraş 1.Amatör Küme A grubunda 2.hafta oynanması gereken ve bir türlü oynanamayan Ekinözü Cela Belediyespor, Andırın Yeşildağspor müsabakası 10 Ocak Perşembe günü saat 14:00’de Batıpark futbol sahasında, Ekinözü Cela Belediyespor’un sahaya çıkmamasından dolayı maçın hakemi tarafından bir kez daha ertelenmişti.
Andırın Yeşildağspor maçın oynanacağı Batıpark stadına geldi, rakibin sahaya çıkmadığını gören müsabakanın hakemi Yahya Yenen maçın iptal olduğunu ilan eden düdüğü çaldı.
Müsabaka ile ilgili kararı ise Kahramanmaraş Futbol İl tertip komitesi 10.01.2019 tarihinde oynanması gereken Ekinözü Cela Bld. Spor-Andırın Yeşildağspor 1.Küme A Ligi müsabakasında 9 kişiden az bir kadro ile sahaya çıkan Ekinözü Cela Bld. Spor Kulübünün Futbol Müsabaka Talimatının 22/a hükmü gereği hükmen 3-0 mağlubiyetine, Andırın Yeşildağspor Kulübünün hükmen 3-0 galibiyetine olarak karar verildi.
Önce Önlisans KPSS Sınavı sonra Kar nedeniyle ertelendi.
Ekinözü Cela Belediyespor Kulübünün 04.11.2018 tarihinde yapılacak olan Önlisans KPSS Sınavına girecek sporcularının bulunmasından dolayı ertelenen Ekinözü Cela Belediyespor, Andırın Yeşildağspor erteleme maçı 30 aralık Pazar günü saat 13:00 da Ekinözü ilçe stadının karla kaplı olmasından dolayı birkez daha maçın hakemi tarafından ileri bir tarihe ertelendi. .
6 Ocakta sporda şiddet nedeniyle ertelendi
6 ocak pazar günü saat 13:00’de Ekinözü ilçe stadında oynanması gereken müsabakada 4, 5 ve 6 Ocak 2019 tarihlerinde Türkiye genelinde yapılacak tüm amatör futbol müsabakaları Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu’nun aldığı karar ile Son zamanlarda amatör futbol karşılaşmalarında artan şiddet nedeniyle maçlar iptal edilmesiyle 3.kez ertelenmiş oldu..