Temsilcimiz Kahramanmaraş İstiklalspor Sezona Galibiyetle Başladı: Duygusal Anlar Yaşandı
2024-2025 sezonunda 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraş İstiklalspor, ligin ilk haftasında Batıpark Adem Şahan Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Ağrı 1970 Spor Kulübü’nü 1-0 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı.
Maç Öncesi Duygusal Anlar
Karşılaşma öncesinde duygusal anlar yaşandı. Kahramanmaraş İstiklalspor, depremde hayatını kaybeden unutulmaz isimler Hakan Doğan, Kadir Dişbudak, Burhanettin Sever, Saruhan Bolat ve Taner Kahriman anısına siyah forma ile sahaya çıktı.
Takım oyuncuları, bu isimlerin resimlerinin bulunduğu bir pankartla maça çıktı. Isınmada tşörlerde oyuncuların resmi yer aldı.
Maça, depremde kaybettikleri yakınlarının anısına davet edilen Burhanettin Sever’in abisi Celalettin Sever, Saruhan Bolat’ın babası Fahrettin Bolat ve Abdülkadir Dişbudak’ın abisi Yaşar Dişbudak da katıldı.
Maç öncesi bu ailelere forma hediye edilerek vefa gösterildi.
Batıpark Adem Şahan Stadyumu’nda, oyuncuların fotoğraflarının yer aldığı pankart asıldı, böylece unutulmaz isimlerin anısı yaşatıldı.