Resim Yükle

Kahramanmaraş İstiklalspor Taraftarla Buluştu: Coşkulu Karşılama ve Moral Konuşmaları yapıldı

Temsilcimiz Kahramanmaraş İstiklalspor Taraftarla Buluştu: Coşkulu Karşılama ve Moral Konuşmaları yapıldı

Kahramanmaraş İstiklalspor Taraftarla Buluştu: Coşkulu Karşılama ve Moral Konuşmaları yapıldı
Yayınlama: 01.09.2024
1.057
A+
A-

2024-2025 sezonunda 3. Lig 4. Grup’ta mücadele edecek olan Kahramanmaraş İstiklalspor, hazırlıklarını sürdürüyor. 

Takım, Kahramanmaraş’taki ilk antrenmanını önce 6 Şubat Deprem şehitleri güreşçileri er meydanında, ardından Adem Şahan Batıpark futbol sahasında gerçekleştirdi.

Antrenman öncesinde Kahramanmaraş İstiklalspor, taraftarıyla buluştu. Kırmızı-beyazlı takım, Çıkmaz Sokak ve Edeler gruplarının meşale şovları ve tezahüratları eşliğinde coşkuyla karşılandı. Taraftarlar, takımı tribüne çağırarak moral verdi.

Tribün lideri Samet Saçmalı ve takım kaptanı Kamil İçer, taraftarlara hitaben konuşmalar yaptı. 

Samet Saçmalı, “Öncelikle hoş geldiniz şehrimize. Biz çok fazla zor zamanlar geçirdik, görüyorsunuz. Takımdan ve tribünden kayıplarımız oldu. Sizden beklentimiz, isteğimiz sonuna kadar savaşmanız ve bu şehrin yüzünü artık güldürmeniz. Bundan başka bir şey istemiyoruz. Biz sizi her zaman her yerde arkanızdayız arkadaşlar,” dedi.

Takım kaptanı Kamil İçer ise, “Herkesin ayağına sağlık. Bu karşılama için çok teşekkür ediyoruz. Biz de elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Sizlere mutluluğu yaşatmak için çok teşekkür ederim. Sağ olun,” ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Ahmet Taşyürek de tribünleri selamladı. Antrenman, taraftarın tezahüratları eşliğinde devam etti.