Kahramanmaraş,
16°C
parçalı az bulutlu
Trap Trio Büyük Kadınlar kategorisinde Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya kazanan milli sporcumuz Safiye Temizdemir, memleketi Kahramanmaraş’ta coşkuyla karşılandı.
Fransa’nın Chateauroux kentinde 23 Temmuz – 7 Ağustos 2025 tarihleri arasında düzenlenen Ateşli Silahlar ve Plak Atışları Avrupa Şampiyonası’nda, Trap Trio Büyük Kadınlar kategorisinde Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya kazanan milli sporcumuz Safiye Temizdemir, memleketi Kahramanmaraş’ta coşkuyla karşılandı.
Kahramanmaraş Havalimanı’nda düzenlenen karşılama töreninde milli sporcu, çiçeklerle ve alkışlarla karşılandı. Ailesi, yakınları, spor camiası temsilcileri ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği törende duygusal anlar yaşandı.