Onikişubat Belediyespor’da Başantrenör Mehmet Aydın ve Kaptan Yusuf Erdem’den Sezon Öncesi Mesaj

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Onikişubat Belediyespor’da Başantrenör Mehmet Aydın ve Kaptan Yusuf Erdem’den Sezon Öncesi Mesaj

Onikişubat Belediyespor’da Başantrenör Mehmet Aydın ve Kaptan Yusuf Erdem’den Sezon Öncesi Mesaj
Yayınlama: 25.09.2025
28
A+
A-

2025-2026 sezonunda Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Onikişubat Belediyespor, Pema Koleji’nin ligden çekilmesi nedeniyle sezona bay geçerek başlayacak.

 

Temsilcimiz, ilk mücadelesini 5 Ekim Pazar günü deplasmanda Niksar Belediyespor karşısında oynayacak.

 

Hazırlıklarını Merkez Spor Salonu’nda başantrenör Mehmet Aydın yönetiminde sürdüren ekipte moraller yüksek.

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Başantrenör Mehmet Aydın, memleketi Kahramanmaraş’ta görev yapmanın kendisi için ayrı bir gurur olduğunu vurguladı.

 

Aydın, “Kendi memleketimde olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Bu şehre emek vermek ve hedeflerimize ulaşmak için çalışmak bana nasip olduğu için mutluyum. Hedefimiz Sultanlar Ligi’ne yükselmek. Bu yolda elimizden geleni yapacağız. Tüm Kahramanmaraş halkını salonu doldurmaya davet ediyorum. Onlar olmadan biz bir kişi eksiğiz” dedi. Ayrıca belediye başkanı Hanifi Toptaş ve başkan yardımcısı Ökkeş Alper Erşan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Takım kaptanı Yusuf Erdem ise yıllar sonra Kahramanmaraş’ta forma giyecek olmanın heyecanını yaşadığını ifade etti.

 

Erdem, “Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. Yıllar sonra şehrimizde oynayacak olmanın gururunu yaşıyorum. Hocamızın önderliğinde hazırlıklarımız sürüyor. İlk maçımız Pema ile olacaktı ancak onların ligden çekilmesi nedeniyle Tokat deplasmanında başlayacağız. Umarım taraftarımız bizleri yalnız bırakmaz” şeklinde konuştu.

 

Onikişubat Belediyespor, Niksar Belediyespor karşılaşmasının ardından 8 Ekim Çarşamba günü sahasında ligin güçlü ekiplerinden Türşad’ı konuk edecek.