Kahramanmaraş’ta 1. Amatör ve Birçok Lig Maçı Ertelendi
Kahramanmaraş’ta oynanacak olan 1. Amatör Lig, U18, U16, U14 Play-Off ve Kadınlar 2. Lig müsabakaları ileri bir tarihe kaydırıldı.
Kahramanmaraş’ta oynanacak olan 1. Amatör Lig, U18, U16, U14 Play-Off ve Kadınlar 2. Lig müsabakaları ileri bir tarihe kaydırıldı.
Kahramanmaraş’ta etkili olan yoğun kar yağışı, yerel amatör lig müsabakalarını da olumsuz etkiledi. Sahaların karla kaplı olması nedeniyle 24-25 Ocak 2026 tarihlerinde oynanması planlanan çok sayıda karşılaşmanın ertelenmesine karar verildi.
Alınan karar doğrultusunda, Türkiye Futbol Federasyonu Kahramanmaraş Futbol İl Tertip Komitesi Kahramanmaraş’ta oynanacak olan 1. Amatör Lig, U18, U16, U14 Play-Off ve Kadınlar 2. Lig müsabakaları ileri bir tarihe kaydırıldı. Ertelenen karşılaşmaların yeni tarihleri, saha şartlarının düzelmesinin ardından ilgili kurullar tarafından yeniden belirlenecek.
Ertelenen müsabakalar şu şekilde:
U18 B: Arsan Sümerspor – Kahramanmaraş İstiklalspor
U18 A: Döngele Bozdağspor – Çırağın Group Büyüksırspor
Amatör A: Çırağın Group Büyüksırspor – Edelerspor
U18 A: Kümbetspor – 1919 Eyüp Sultanspor
U18 B: Türkoğlu Gençlerbirliğispor – Maraş Demirspor
U18 B: Uludazspor – Bertizspor
U14 Play-Off: Kahramanmaraş Gençlikspor – Türkoğlu İstiklalgücüspor
U16 Play-Off: Tosyalıspor – Dulkadiroğlu 1337 Spor
Amatör B: 1919 Eyüp Sultanspor – Göksun Ülküspor
Amatör B: Koç Cristalspor – Bertizspor
U14 Play-Off: Maraşspor – Onikişubatspor
Kadınlar 2. Lig: Anadoluspor – Vangücüspor
U16 Play-Off: Maraş Demirspor – Kahramanmaraş İstiklalspor
U14 Play-Off: Maraş Demirspor – Tosyalıspor
Amatör A: Kahramanmaraş Kurtuluşspor – Çağlayancerit Belediyespor
Amatör A: Kümbetspor – Afşin Belediyespor
U16 Play-Off: Göksun Belediye Spor – Çırağın Group Büyüksırspor
Amatör B: Ferhuş Karacasuspor – Elbistan Fedaspor
Amatör A: Elbistanspor – Fener Gençlikspor
Amatör B: Afşinspor – Uludazspor
Amatör A: Pazarcık Aksuspor – Arsan Sümerspor
Amatör B: Türkoğlu Gençlerbirliğispor – Dulkadiroğlu 1337 Spor
Yetkililer, hava koşullarının normale dönmesiyle birlikte sahaların yeniden kontrole alınacağını ve müsabakaların güncel fikstürünün kamuoyuyla paylaşılacağını bildirdi.