Kahramanmaraşspor’da 2025–2026 sezonunda 5 Kahramanmaraşlı futbolcu forma giyiyor

Kahramanmaraşlı gençlerin A takımda forma şansı bulması, hem şehir futbolu hem de kulübün geleceği açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kahramanmaraşspor’da 2025–2026 sezonunda 5 Kahramanmaraşlı futbolcu forma giyiyor
Yayınlama: 13.02.2026
16
A+
A-

3.lig 2.grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor’da 2025–2026 sezonunda 5 Kahramanmaraşlı futbolcu forma giyiyor.

3.ligde genç yaşlarına rağmen bu sezon süre bulan oyuncular, performanslarıyla gelecek adına camiaya umut veriyor.

2005 doğumlu Mikdat Can Türkmen, bu sezon 22 maçta görev alırken 1 gol kaydetti. Orta sahadaki enerjisi ve istikrarlı performansıyla dikkat çeken genç oyuncu, teknik heyetin en çok güvendiği isimlerden biri oldu.

2006 doğumlu kaleci Mustafa Bayır ise 8 maçta forma giyerek kalede sorumluluk aldı. Genç yaşına rağmen gösterdiği özgüvenle gelecek için önemli bir alternatif olduğunu ortaya koydu.

Yine 2006 doğumlu Salih Yüksekoğlu, 16 maçta görev alarak takımın savunmada önemli bir rol üstlendi. Mücadeleci yapısıyla öne çıkan Salih, gelişimini sürdürmeye devam ediyor.

2006 doğumlu Mehmet Akif Cingöz ise 18 maçta 3 gol atarak skora katkı verdi. Hücum hattındaki etkinliğiyle dikkat çeken genç futbolcu, performansıyla taraftarın beğenisini kazandı.

2005 doğumlu Harun Batuhan Ceyhan da 3 maçta süre alarak A takım tecrübesi yaşadı.

Kahramanmaraşlı gençlerin A takımda forma şansı bulması, hem şehir futbolu hem de kulübün geleceği açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Genç oyuncuların gelişimi, Kahramanmaraşspor’un uzun vadeli yapılanmasında kilit rol oynayacak gibi görünüyor.