Resim Yükle

Adem Şahan’ın baba evinde düzenlenen yemek programında, spor camiasının önde gelen isimleri bir araya geldi.

Kahramanmaraş’ta Adem Şahan’a onurlandırıcı bir isim verildi! Spor camiası ve mahalle sakinleri, özel yemek programında bir araya geldi, duygusal anlar yaşandı.”

Adem Şahan’ın baba evinde düzenlenen yemek programında, spor camiasının önde gelen isimleri bir araya geldi.
Yayınlama: 13.12.2023
1.081
A+
A-

Kahramanmaraş’ta 2023-2024 sezonunda 1. Amatör Ligi’ne Adem Şahan adının verilmesi, Erkenez Mahallesi’nde özel bir etkinlikle buluşturdu. Adem Şahan’ın baba evinde düzenlenen yemek programında, spor camiasının önde gelen isimleri bir araya geldi.

 

Adem Şahan’ın ailesi tarafından düzenlenen yemeğe, tüm kulüpler davet edildi. Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ekrem Karaoğlan ve yönetimi, eski başkan Ergün Önal, Kahramanmaraş İl Hakem Kurulu Başkanı Ali Aytemiz, Saha Komiserleri Başkanı Fatih Dağ, Amatör Spor ve Hakem camiasının temsilcileri ile Adem Şahan’ın akrabaları ve mahalle sakinleri katılım gösterdi.

 

 

Programda, Adem Şahan ve ailesiyle birlikte, depremde kaybedilenler için dua edildikten sonra yemek programı sona erdi. Bu özel etkinlik, spor ve toplumun bir araya gelmesini sağlayarak duygusal bir anlam taşıdı.