Madde Bağımlılığı İle Mücadele Derneği’nin (KAMED) bağımlılıkla mücadele kapsamında Farkındalık oluşturmak adına organize ettiği turnuvaya katılan Ahmet Özdemir, Kahramanmaraşspor ve Stadyum hakkında açıklama yaptı.
marastaspor.com’un Kahramanmaraşspor ve yapılması planlanan Stadyum hakkında sorusuna Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Kahramanmaraş Ahmet Özdemir, açıklama yaptı.
Kahramanmaraş Madde Bağımlılığı İle Mücadele Derneği’nin (KAMED) bağımlılıkla mücadele kapsamında farkındalık oluşturmak adına düzenlediği turnuvanın başlama vuruşunu Ekrem Karaoğlan ile birlikte yapan Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Kahramanmaraş Ahmet Özdemir, marastaspor.com’a Kahramanmaraşspor ve yapılması planlanan Stadyum hakkında açıklama yaptı.
Açıklama haberin videosunda