1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com
Bugun...

Akparti iktidarında Kahramanmaraş sportif olarak yeteri kadar yatırım alamadı, sorusunu Başkan Güngör cevapladı

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri adaylarını tanıttığı toplantıda Akparti iktidarında Kahramanmaraş sportif olarak yeteri kadar yatırım alamadı, sorusunu Başkan Güngör cevapladı
facebook-paylas
 Tarih: 13-04-2023 14:23:30  -   Güncelleme: 20-04-2023 13:50:30

Akparti iktidarında Kahramanmaraş sportif olarak yeteri kadar yatırım alamadı, sorusunu Başkan Güngör cevapladı

28. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri adaylarını, AK Parti Kahramanmaraş  İl Başkanlığında düzenlenen  tanışma toplantısı ile tanıttı.

Tanışma toplantısına Tarım ve Orman Bakanı   Vahit Kirişci’nin yanı sıra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanı Hayrettin Güngör,  AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel  ve  Kahramanmaraş Milletvekilli adayları Ömer Oruç Bilal Debgici, Mevlüt Kurt, Tuba Köksal, Mehmet Şahin, Hasan Gezginç, Koray Kıraç ve Ramazan Gürbak katıldı.

KAHRAMANMARAŞ AKPARTİ İKTİDARINDAN SPOR İÇİN YETERLİ YATIRIMI ALMADI

Maraştaspor Gazetesi Genel yayın yönetmeni Orhan Külek,'Kahramanmaraş Akparti iktidarında sportif olarak yeteri kadar yatırım alamadı. Etrafımızdaki şehirlere yeni stadyumlar yapılırken Şehrimize bir stadyum bile yapılamadı. Hayrettin Başkan yapacaktı Deprem oldu. Yeni dönemde Kahramanmaraş sportif anlamda istediği yatırımları alacakmı? sorusunu sordu.

BAŞKAN GÜNGÖR CEVAPLADI

Maraştaspor Gazetesi Genel yayın yönetmeni Orhan Külek'ın sorusuna Büyükşehir Belediye başkanı Hayrettin Güngör, cevapladı.  Hayrettin Güngör,'' Şehrimizin stadyum ve sportif başarı beklenilen bir takıma ihtiyacı vardı. Biz iki defa Stadyumu ihaleye çıkardık. Fiyat dalgalanması yüzünden firmalar ihaleye girmedi. Stadyumdan vazgeçmedik yeni şehir planında mutlaka yer alacak. Takım konusunda ise biz Kahramanmaraşspor İstiklalspor'u kurduk. Oradan futbolcularımız ve Güreşçilerimizi depremde maalesef kaybettik Allah rahmet eylesin diliyorum. Biliyorsunuz Kahramanmaraşspor 3.Ligde, Deprem sonrasında bizim desteklediğimiz namağlup takım olan  Kahramanmaraşspor İstiklalspor, 3.Lige çıktı. Bu şehir iki takımı kaldırmaz. İki takımın birleşmesini istiyoruz'' dedi. 

Soru ve cevap  tamamı haberin videsonda

 

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Kahramanmaraş İstiklalspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI