Bugun...

Ali İhsan Kabakcı, Maraştaspor Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten Kahramanmaraş'lı Ali İhsan Kabakcı'yı makamında ziyaret ettik
facebook-paylas
 Tarih: 05-04-2024 00:27:37  -   Güncelleme: 05-04-2024 00:49:37

Ali İhsan Kabakcı, Maraştaspor Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu

Maraştaspor Gazetesi'nin genel yayın yönetmeni Orhan Külek, başarılı bir şekilde Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten Kahramanmaraş'lı Ali İhsan Kabakcı'yı makamında ziyaret etti.

 Ali İhsan Kabakcı, ziyaret sırasında Maraştaspor Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu.

Kabakcı, öncelikle hemşehrilerine selamlarını ileterek, "Bu mübarek rahmet ayında, ramazan ayında inşallah şehrimizin tekrar rahmetiyle, bereketiyle taçlandırmasını temenni ediyorum. Aynı zamanda yaklaşan Ramazan Bayramı'nın da tüm vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Şehri bir bürokrat olarak temsil etmekten ve spor adına çalışmalar yürütmekten mutluluk duyduğunu belirten Kabakcı, "Görevimiz devam ettiği sürece temsil anlamında ve görev anlamında heyecanla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Sporun gençlere, vatandaşlara ve herkese moral, motivasyon kaynağı olduğunu vurgulayan Kabakcı, "Depremden sonra sporu ve spor yapmayı gençlere ve çocuklara teşvik ediyoruz. Bu çalışmaları desteklemeye devam edeceğiz. Spor, bölgenin insanı olarak bizim için çok önemli bir araç" ifadelerini kullandı.

Başta Kayseri'miz olmak üzere, hayırseverleriyle, vatandaşlarıyla, halkıyla zaten bölgede seferber oldu. Biz de burada çalışan, yönetici olarak elbette bölgeden gelen Kahramanmaraş'tan, Adıyaman'dan, Hatay'dan, Gaziantep'ten daha da çocuklarımızı, gençlerimizi ağırlıyoruz. Bugün de atletizm sahamızda çocuklarımız yarışıyor. İnanın benim gözlerim doluyor. Çünkü gelen o çocuklar belli bir travmadan sonra gelmişler. Spor yapmaları önemli bir çalışma. Onu getiren antrenörlerin tepkisidir. Onları teşvik edenleri teşekkür ediyorum."

Kabakcı, sözlerini, bölgeden gelen çocukları ve gençleri sporla buluşturmanın önemine vurgu yaparak tamamladı. "Bu çocukların, bu gençlerin moral ve motivasyona ihtiyacı var. Spor, onların en büyük destekçisi olacak. Onun için tüm bölgedeki gençlere spor yapma ve gençlik faaliyetleri yaptırma program ve projelerini ortaya koymak için teşekkürler veriyorum" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Kabakcı'nın konuşmasının sonunda, Orhan Külek'e teşekkür ederek, çalışmalarını takdir etti.

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Futbol Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI