Resim Yükle

Ali Öztunç, Kahramanmaraşspor ve stadyum sorunu hakkında açıklama yaptı

Son günlerde patlak veren, Kahramanmaraşspor ve stadyum sorunu hakkında Ali Öztunç açıklama yaptı

Ali Öztunç, Kahramanmaraşspor ve stadyum sorunu hakkında açıklama yaptı
Yayınlama: 30.10.2021
1.613
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi  Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Kahramanmaraşspor ve stadyum sorunu hakkında marastaspor.com’a özel açıklama yaptı.

 

Oldukça sinilendiği gözlenen Ali Öztunç,”Kahramanmaraşspor’umuz 10 maçtır kazanamıyor. 5 Maçtır kendi sahasında oynayamıyor. Bu şehri yöneten Akp’liler ise dugünlere hayırlı olsunlara gidiyorlar” diyerek sözlerine başladı.

 

KENDİ VATANDAŞINIZA CEZA VERİYORSUNUZ

 Sporu seven hemşehrilerimin yüreği yanıyor, diyen  Cumhuriyet Halk Partisi  Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç,”Akp’lilerin umrunda bile değil. Yıllardır size oy verdi benim Kahraman şehrimin insanları, siz onları başka şehirlere maç izlemeye gönderiyorsunuz. Kulübün başkanına ceza kesiyorum sanıyorsunuz ama kendi vatandaşınıza ceza veriyorsunuz” İfadelerini kullandı.

 

PANDEMİDE SPOR YAPILAMAYAN TESİSLER NEDEN ATIL DURUMDA?
Ali Öztunç,”Hanefi Mahçiçek stadında bu takım neden maç oynayamıyor? Büyükşehir Spor şubenin kendine özgü ödenekleri var. O ödenekleri kimler cebine indiriyor? Pandemide spor yapılamayan tesisler neden atıl durumda?  Stadyumda herhangi bir çalışma neden yok?,” sorusunu sorarak sözlerini sonlandırdı..

şişli escort halkalı escort mecidiyeköy escort