Resim Yükle

Ali Öztünç’den Kahramanmaraşsporla ilgili açıklıma

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş millet vekili Ali Öztunç Kahramanmaraşspor’la ilgili açıklama yaptı .
Ali Öztünç Kahramanmaraşspor’la ,ilgili açıklama yaptı,açıklama haberimizde!

Ali Öztünç’den   Kahramanmaraşsporla ilgili açıklıma
Yayınlama: 19.08.2021
1.154
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç Kahramanmaraşspor’la ilgili açıklama yaptı.

 

 

Ali Öztunç yaptığı açıklama’da şu sözleri dile getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ;

Değerli Kahramanmaraşlı hemşerilerim maalesef ülkemiz sıkıntılı ve zor günlerden geçiyor. Yangınlar, seller, facialar ile mücadele ediyoruz.

Bir sıkıntı da bugün Kahramanmaraşspor İle ilgili ortaya çıktı. Ligin başlamasına az bir süre kala AK Parti iktidarı Kahramanmaraşspor’u stadsız bıraktı. 

Bugün kulübe yapılan tebligatta stadın yıkılacağı o yüzden takımın Osmaniye ya da Şanlıurfa’da maçlarını oynaması gerektiği belirtildi. 

Şehrin takımını yalnız bırakan, sahip çıkmayan AK Parti en son takımı stadsız da bıraktı. Yeni stad sözü verdiler eskiyi de elinden aldılar. 

Bir şehir takımına sahip çıkmayan genel ve yerel iktidara yazıklar olsun. 

Ben üzerime düşeni yapmaya hazırım. Bize ne görev düşüyorsa ben elimden geleni yapacağımı açıklıyorum.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç Kahramanmaraşspor’la ilgili açıklaması haberin videosunda.