Diziplus giriş | DiziPlus izle | DiziPlus
Tarih: 02-01-2021 00:18:56 Güncelleme: 02-01-2021 00:22:56 + -


Türkiye'de yurtdışı üzerinden vatandaşlara Netflix, blutv ve Exxen gibi platformdaki dizi ve filmleri buluşturan DiziPlus, Türkiye'deki en popüler korsan yayın siteleden biri Hemen hemen tüm dizi ve filmleri yayınlayan bu platformun genel özelliklerini sizler için araştırdık.

facebook-paylas
Tarih: 02-01-2021 00:18

Diziplus giriş | DiziPlus izle | DiziPlus

Türkiye’deki dizi ve film tutkunlarının neredeyse tamamının hâkim olduğu DiziPlus, bedava maç izleme imkanını herkese tanıyor. Tabii ki bunun maddi olmasa da manevi maliyetleri bulunuyor.

 

Kaçak yayın yapan her platform gibi illegal ilan edilen DiziPlus, bu sebeple erişim engellemelerine maruz kalıyor. İllegal ilan edilen ve bu sebeple BTK tarafından erişime kapatılan DiziPlus, erişim engellemelerinin ardından kısa bir süre hemen yeni bir adres açıyor. Kaçak yayınlarının önüne bir türlü geçilemiyor. 

 

DiziPlus'ı izlemek basit görünse de aslında can sıkıcı birçok sorunu yaşayabiliyorsunuz. Özetle; her şey göründüğü kadar basit değil

 

DİZİPLUS'TA YAŞANABİLECEK SORUNLAR
İllegal ilan edilen her platformda olduğu gibi DiziPlus'ta yaşanabilecek birçok sorun bulunuyor. Bu sorunları yaşamamak için Netflix, Blu TV, Exxen, Gain ve daha nice birçok platformu  alabilir ve güvenle birçok dizi ve filmleri legal yollardan izleyebilirsiniz.

 

Yasal Problemler: Tüm dünyada legal olmayan bir sitede işlem yapmak sorunlara sebep oluyor. Dizi Plus'ta an itibariyle de bir sorun gözükmese bile ilerleyen dönemlerde yasal sorunlar yaşayabilirsiniz ve başınıza dert olabilir. Buna benzer sorunlar yaşamamak için yine şiddetle tavsiye ediyoruz ki, yukarıda belirttiğimiz platformların kampanyalarını inceleyerek legal yollardan izlemenizi tavsiye ediyoruz.

 

DİZİPLUS'TA DİZİ VE FİLM İZLEMEK SUÇ MU?
Risklere rağmen DiziPlus'ta dizi ve film izlemek isteyenler çıkacaktır. Bu kişiler DiziPlus'ın yasal olmadığını bilmek durumundalar. Yukarıda belirtilen ve diğer platformların dışında bu siteyi kullananlar suça ortak olmuş oluyorlar.

 

DiziPlus4 giriş Adresi: Selçuk Sports'u aradığınız zaman ilk farkedeceğiniz özellik giriş adresinin sürekli engelleniyor oluşu olacak. Bunun tek ve en basit nedeni sitenin yasa dışı ilan edilmiş olması. Binlerce mutlu kullanıcısı olsa da sürekli değişen adresler sitenin BTK tarafından kaçak içerik sunduğu şeklinde değerlendirildiği anlamı taşıyor.

 

Sizler de gelecekte sorun yaşamamak adına legal platformlardan dizi ve film izleyebilirsiniz...






İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Canlı izle Haberleri

  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI