Bugun...

Anadolu Gençlik Spor, Vangücü Spor'a Mağlup Oldu

facebook-paylas
 Tarih: 06-01-2024 20:47:28

Anadolu Gençlik Spor, Vangücü Spor'a Mağlup Oldu

Kahramanmaraş Merkez Spor Kompleksi Stadyumu'nda gerçekleşen Kadınlar 2. Lig D Grubu'nda 2023-2024 sezonunun 7. haftasındaki mücadelede Anadolu Gençlik Spor ile Vangücü Spor karşı karşıya geldi.

Maçın hakemi Furkan Onur Sarıoğlan'ın yönettiği maçta  yardımcıları ise Ramazan Yüce ve Yunus Emre Büyüksakallı oldu

Müsabakada, Anadolu Gençlik Spor, Zennure Tolukan, Huriye Taş, Şahika Solmaz, Ezgi Ada Çınar, Aslı Tutku Tarhan, Fatma Durğun, Rabia Akkan, Duru Ceylan Ülger, Irmak Kahraman, Emine Polat ve Huri Akgül'den oluşan ilk 11'i ile sahaya çıktı. 


Yedek kulübesinde ise Gülay Gözel, Nuray Aysu Burçak, Gül Nisa Kekeç, Sultan Odman, Melike Kaba, Burcu Özdemir, Amine Nursima Kutur ve Gülnisa Kekeç yer aldı.


Konuk ekip Vangücü Spor ise Dicle Garip, Güler Bilgin, Esmanur Dural, Ebrar Başkara, Narin Keve, Cihan Yaslı, Tuğba Ayaz, Zeynep Aslan, Sedef Altun, Meryem Sevent ve Esma Karakaya'dan oluşan ilk 11'i ile sahaya çıktı.

 

 Yedek kulübesinde ise Elif Kapakhan, Bahar, Bahri, Saadet Akşit, Hayru Nisa, Erçağlar, Tuana Tekin ve Derya Alpata yer aldı.

Maçın sonucunda Anadolu Gençlik Spor, Vangücü Spor'a karşı 5-0'lık skorla mağlup oldu.

Vangücü Spor'un gollerini 8., 24. ve 45+2.dakikalarda Sedef Altun, 19. ve 24. dakikalarda Meryem Sevent attı.

 

Mücadelede Huri Akgül 65. dakikada, Anadolu Gençlik Spor'dan kırmızı kart gördü. Aynı dakikada Vangücü Spor'dan Tuğba Ayaz da kırmızı kartla oyundan atıldı.

 

Bu sonuçla geçtiğimiz hafta ilk galibiyetini hükmen alan Anadolu Gençlik Spor, 4 puanda kalırken, Vangücü Spor ise puanını 15'e yükseltti.

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Kadın Futbolu Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI