Bugun...
SON DAKİKA

ATC Maraşspor, Helete Demirspor berabere kaldı! BAL'a çıkmak için final maçı oynanacak

Kahramanmaraş 2021 -2022 futbol sezonu 1.Amatör Lig Play-off grubunda 5.Haftada ATC Maraşspor, Helete Demirspor ile karşılaştı.
facebook-paylas
 Tarih: 15-05-2022 10:05:12  -   Güncelleme: 20-05-2022 15:51:12

ATC Maraşspor, Helete Demirspor berabere kaldı! BAL'a çıkmak için final maçı oynanacak

Kahramanmaraş Uğur Nihat Bozdağ 1. Amatör Lig Play-off grubu 5.Hafta maçında Lider ATC Maraşspor, Helete Demirspor ile karşı karşıya geldi

 

Batıpark Futbol sahasında 15 Mayıs Pazar günü saat 16:00'da oynanan Helete Demirspor, ATC Maraşspor maçını C klasman orta hakem Serkan Gürbüz yönetti. Bu karşılaşmada C Klasman Yardımcı hakemler Musa Murat Emre ile Yunus Yıldız yardımcı hakem olurken, Bölgesel Orta hakem Yahya Yenen ise müsabakanın dördüncü hakem oldu.

Helete Demirspor, ATC Maraşspor ile berabere kaldı. ATC Maraşspor'un golünü 39.dakikada İlker Akkaya atarken, Helete Demirspor'un golünü ise 75.dakikada Ahmet Ak attı.

 

ATC Maraşspor puanını 11 yaparken, Helete Demirspor ise puanını 9 yaptı. Bu maçla birlikte play-off grubu maçları sona erdi. ATC Maraşspor ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlikspor sezonu aynı puanla kapattı. Kahramanmaraş'ın Bölgesel Amatör Ligde temsil etme hakkına sahip olacak takımın belli olması için final maçı oynanacak. 11 puanlı ATC Maraşspor ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlikspor final maçında karşı kaşıya gelecek. Müsabakanın tarihi ise daha sonra açıklanacak.

 

Etiketler
  Kaynak: https://marastasporgazetesi.com/

  DİĞER 1.Amatör Lig Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI