Bugun...
SON DAKİKA

Bal'da İlk Berebelik Fidanspor'dan

2016-2017 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde Kahramanmaraş’ın 3 takımı yer aldığı ve heyecanla geçen müsabakalarda Kahramanmaraş Temsilcilerinin beraberlik almayışı dikkat çekiyordu.
facebook-paylas
 Tarih: 17-11-2016 12:46:25  -   Güncelleme: 24-11-2016 15:00:25

Bal'da İlk Berebelik Fidanspor'dan

2016-2017 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde Kahramanmaraş’ın 3 takımı yer aldığı ve heyecanla geçen müsabakalarda Kahramanmaraş Temsilcilerinin beraberlik almayışı dikkat çekiyordu

BAL’da 7. Hafta da geride bırakılırken Kahramanmaraş ekipleri kendi arasında da yaptığı maçlar dahilinde hiç berabere kalmamışlardı Fidanspor 8. haftada berabere kalarak  bu ilginç istatiskliği bozdu.

Bal Ligi kurulduğu ilk sezon Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ve Elbistanspor’un birlikte mücadele ettiği ligde Belediyespor 3. Lige yükselmeyi başarmıştı. 

Bu süreç içerisinde Kahramanmaraş kent merkezinden hiçbir takım Bölgesel Amatör Lige yükselmedi. 

Bu sezon ise üçü de kent merkezinden olmak üzere Sakaryaspor, Fidanspor ve 1920 Maraşspor Bölgesel Amatör Ligde boy gösteriyor. Bu üç takımdan bir takım doğrudan 3. Lige çıkarsa geri de kalan iki takımdan alt sırada yer alan takım Kahramanmaraş şampiyonu ile baraj maçı oynayacak.

 Eğer 3 takımdan 3. Lige çıkan olmazsa en alt sırada ligi bitiren doğrudan amatör lige düşecek ve ligi üç takım arasında 2. Sırada bitiren takımda küme düşme potasında olmazsa şampiyon ile play-out maçı oynayacak. 2010 yılında statü değiştirilerek kurulan Bölgesel Amatör Lig (BAL)’a, bu yıl ilk kez iki mahalle takımı yükselerek Kahramanmaraş'ta bir ilki gerçekleştirdiği, Geçtiğimiz sezon 3. Lig yükselme Bölgesel amatör (BAL) ligi ekiplerinden Fidanspor ve Sakaryaspor’un ilk defa katılacağı şehirde 3. lige yükselme bölgesel amatör (BAL) liginde Kahramanmaraş’ı   1920 Maraşspor, Fidanspor ile Sakaryaspor temsil  ediyor

Etiketler

  DİĞER Sakaryaspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI