Bugun...

Başkan Adayı Zeynep Özbaş Arıkan: 'Stadyumun Gerekliliği ve Şehir İçin Önemi anlattı

Kahramanmaraş İttifakı (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynep Özbaş Arıkan: 'Stadyumun Gerekliliği ve Şehir İçin Önemi anlattı
facebook-paylas
 Tarih: 22-03-2024 00:16:39

Başkan Adayı Zeynep Özbaş Arıkan: 'Stadyumun Gerekliliği ve Şehir İçin Önemi anlattı

Kahramanmaraş İttifakı (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynep Özbaş Arıkan, şehirdeki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Stadyumun gerekliliği konusunda değerlendirmelerde bulunan Arıkan, "Şehir bu kadar mahvolmuş, harap olmuşken stadyumdan bahsetmek ne kadar önemli ya da gerekli diye konuştuk ama stadyumu yapacak olan bakanlık ayrı, şehri ayağa kaldıracak bakanlık ayrı" dedi.

 

Arıkan, her birinin ayrı ayrı görevleri olduğunu belirterek, "Seksen bir ilin içinde bir tek bizim Kahramanmaraş'ın stadyumu yok. Stadyum bence gerekli. Çünkü gençlerin, yeni yetişen sporcuların mutlaka bu konuda çalışabileceği, teşvik edilebilecekleri bir alan" şeklinde devam etti.

"Ayrıca, Süper Kupa maçlarının şehrimizde oynanmasıyla şehre gelecek olan gelir, şehrin biraz daha tanınır olması, bunların hepsi stadyumun gerçekten büyük bir stadyumun olmasıyla da gerçekleşir. Benim için stadyum gerekli. Onun için de, hani burada yara varken stadyumun gereği yok demeyelim. Stadyumu da mutlaka ilgili bakanlıktan sıralamada geriye aldım zaten. Ama mutlaka stadyumumuzun da yapılması gerek. Zaten on beşle yirmi bir sene böyle yapılmıyor" diyerek sözlerine devam etti.

"Sağlam olan on beş, on altı bin kişilik, sağlam olan stadyumun yıkılıp yerine on iki bin beş yüz kişilik bir stadyum vadedilmesi de ne kadar anlamlı?" diyen Arıkan, "Stadyumu belediye yapamaz, biz bunu bakanlık yapsın diye belediye olarak yerel yöneticiler olarak bu konuda baskı uygulayacağız. İlgili çalışmalar yapılıyor. En az dört kere dinledik. Yani o stadyumun fotoğrafını da gördük. Yapılıyor, başlanıyor. Yirmi iki senedir bu konu gündemde. İnşallah. Biz yirmi beş bin kırk altı kişilik stadyum yapacağız inşallah. İnşallah" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Futbol Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI