Bugun...

Başkan Güngör; “Kahramanmaraş’ımıza yakışır bir stadyum inşa edeceğiz”

AK Parti Dulkadiroğlu Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Başkan Güngör, “Göreve geldiğimizde ilk işimiz paydaşlarımızla istişareler yaparak şehrimizin eksiklerini tespit etmek oldu. Bu noktada da eksiklerimizi büyük bir titizlikle tespit ederek planımızı oluşturduk. Geçtiğimiz üç yılda şehrimizde toplamda 1 Milyar TL’lik yatırım hayata geçirdik. Bu yıl ise şehrimize kazandıracağımız toplam yatırım bedelimiz 2 Milyar TL’nin üzerinde. Kahramanmaraş’ımıza yakışır bir stadyum
facebook-paylas
 Tarih: 20-06-2022 13:19:38  -   Güncelleme: 27-06-2022 10:24:38

Başkan Güngör; “Kahramanmaraş’ımıza yakışır bir stadyum inşa edeceğiz”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Dulkadiroğlu Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Başkan Hayrettin Güngör’ün yanı sıra AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Sezal, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ve partililer de yer aldı. Toplantıda sunum gerçekleştiren Başkan Hayrettin Güngör, şehirde devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili bilgiler aktardı.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Dulkadiroğlu Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Dulkadiroğlu ilçesine yaptığı yatırımları anlatırken stadyum konusunada değindi.

Başkan Hayrettin Güngör, “Şehrimizde iki tane stadyumumuz var ancak ikisi de depremsellik standartlarını karşılamadığı için profesyonel müsabaka oynanamıyordu. Onikişubat Stadı 48 dönüm, Hanefi Mahçiçek Stadı ise 120 dönüm bir alana sahip. Biz de her iki alanda da dönüşüm projesi gerçekleştirme kararı aldık. İnşallah Kahramanmaraş’ımıza yakışır bir stadyum inşa edeceğiz. Hanefi Mahçiçek Stadyumu’nun bulunduğu alanı bir spor kompleksine dönüştüreceğiz. İçerisinde stadyumumuz, tam olimpik

yüzme havuzu, antrenman sahaları, kulüp binası, bisiklet ve yürüyüş yolları, spor alanları gibi yüksek donatılarıyla çok önemli bir merkez olacak” ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Kaynak: http://marastahabergazetesi.com/

  DİĞER Kahramanmaraşspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI