Sefirin Kızı 34. bölüm tek parça izle! Sefirin Kızı son bölüm izle
Tarih: 28-12-2020 21:00:00 Güncelleme: 28-12-2020 22:49:13 + -


Yayınlandığı ilk günden bu yana Star TV ekranlarına damgasını vurmayı başaran Sefirin Kızı dizisi yeni bölümüyle milyonları ekran başına dikti. İşte 28 Aralık 2020 tarihinde yayınlanan Sefirin Kızı 34. Bölüm izleme adresi...

facebook-paylas
Tarih: 28-12-2020 21:00

Sefirin Kızı 34. bölüm tek parça izle! Sefirin Kızı son bölüm izle

Pazartesi akşamlarının tartışmasız tek galibi 'Sefirin Kızı' 28 Aralık 2020 Pazartesi akşamı yayınlanan 34. son bölümü ile yine milyonları ekran başına kilitledi. Sefirin Kızı tutkunları heyecan fırtınası yaşatan Sefirin Kızı 34. Bölüm ile yine ekran başında ilginç sahneleri izledi.

 

Başrollerini Neslihan Atagül ile Engin Akyürek'in oynadığı NGM Medya imzalı Sefirin Kızı dizisinin 34. bölümünü tek parça izlemek için marastasporgazetesi.com'u takip ediniz.

SEFİRİN KIZI 33. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Menekşe'nin limonatasına koyduğu uyku ilacı yüzünden Melek'in kalbi durur. Nare ve Sancar, kızlarının acısıyla kenetlenirler. Nare kızı uçup gitmesin diye onun başucunda ellerini sıkı sıkı tutarken, Sancar camiye gidip Allah'a yalvarır ve bir adak adar. Eğer kızı yaşarsa, Alacakuş'la yavrusunu uçup gitmeleri için serbest bırakacaktır.

 

Menekşe konağın içinde hapis kalan Akın'ı dışarıya çıkarmaya çalışırken, Gülsiye'ye yakalanır. Kahraman, çocuk kaçırmaya kalkıştıkları için onlara çok sinirlenir ama yine de onları kurtarmak için bir plan yapar.

 

 

Lakin, bu sefer Kahraman da Sancar'ın kurduğu çok büyük bir tuzağın içine çekilmiştir. Melek'in hayatıyla sınanan Sancar ve Gediz, bir günlüğüne düşmanlıklarına ara verirler ve sadıçlıklarının ilk yıllarındaki kanunsuz günlerine geri dönerler. Acı, eski sadıçları bir günlüğüne de olsa birleştirmiştir ve Melek'in kalbini durduranların kalplerini söküp çıkarmadan durmayacaklardır.

SEFİRİN KIZI OYUNCULARI

Engin Akyürek
Neslihan Atagül Doğulu
Uraz Kaygılaroğlu
Doğukan Polat
Hivda Zizan Alp
Özlem Çakar Yalçınkaya
Erhan Alpay
Erdal Küçükkömürcü
Gonca Cilasun
Tülin Yazkan
Esra Kızıldoğan
Cemre Öktem
Edip Tepeli
Beren Gençalp

DİZİNİN SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ




Kaynak: Marastasporgazetesi.com



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Canlı izle Haberleri

  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI