Taraftarium24 Fenerbahçe Başakşehir Canlı İzle Selçuksports,Netspor, Jest yayın, Justin TV Seyret
Tarih: 28-09-2023 18:53:10 Güncelleme: 28-09-2023 19:01:10 + -


TFF Süper Lig'de 14. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe evinde Başakşehir ile kozlarını paylaşacak. Süper Lig 'de istediği sonuçları bir türlü alamayan Fenerbahçe , Avrupa serüveni sonrasında ligde kazanamayan Başakşehir 'i ağırlayacak.

facebook-paylas
Tarih: 28-09-2023 18:53

Taraftarium24 Fenerbahçe Başakşehir Canlı İzle Selçuksports,Netspor, Jest yayın, Justin TV Seyret

Süper Lig'de 14. hafta maçında Fenerbahçe sahasında Başakşehir ile kozlarını paylaşacak. Süper Lig 'de istediği sonuçları bir türlü alamayan Fenerbahçe , Avrupa serüveni sonrasında ligde kazanamayan Başakşehir 'i ağırlayacak.

 

Kritik Mücadele de Fenebahçe ile Başakşehir Maçı 23 Aralık Çarşamba günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi Bahattin Şimşek yönetecek.

 

Karşılama Ülker Stadı'nda oynanacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Sarı-Lacivertli takım güçlü rakibini yenerek kötü gidişten kurtulmak ve zirve yarışından kopmamak istiyor.

 

Son dört maçında kazanamayan Başakşehir ise deplasmanda kazanarak galibiyet özlemini sonlandırma peşinde.

 

Ligde oynadığı son 4 maçta galibiyet yüzü göremeyen turuncu-lacivertli takım, Beşiktaş'a yenilmiş, Yukatel Denizlispor ve Yeni Malatyaspor beraberliklerinden sonra sahasında Gaziantep FK'ya mağlup olmuştu. İstanbul ekibi, 4 galibiyet, 5 yenilgi ve 3 beraberlikle topladığı 15 puanla haftaya 14. sırada giriyor. 

 

Fenerbahçe ise 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi ile topladığı 23 puanla haftaya 3. sırada başlıyor.

 

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Jose Sosa, Mbwana Samatta, Diego Perotti, Mauricio Lemos, Enner Valencia ve Tolga Ciğerci ile sarı kart cezalısı Dimitris Pelkas, Medipol Başakşehir karşısında yer almayacak. Corona virüs testi pozitif çıkan Ozan Tufan da Başakşehir karşısında takımını yalnız bırakacak. 

Medipol Başakşehir'de sakatlıkları geçen Edin Visca ve Alexandru Epureanu, teknik direktör Okan Buruk'un forma vermesi halinde bu mücadelede takımdaki yerlerini alabilecek.

 

Turuncu-lacivertli ekipte, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve izolasyon sürecinde olan bir futbolcu da görev alamayacak. Öte yandan, sakatlığı süren Junior Caiçara, bu mücadelede de forma giyemeyecek.






İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölgesel Amatör Lig Haberleri

YUKARI