Bugun...

Başkan Karaoğlan, konuşmasında Hanefi Mahçiçek'i "Amatör Futbolun Babası" olarak nitelendirdi

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ekrem Karaoğlan,, konuşmasında Hanefi Mahçiçek'i "Amatör Futbolun Babası" olarak nitelendirdi
facebook-paylas
 Tarih: 07-02-2024 23:54:03

Başkan Karaoğlan, konuşmasında Hanefi Mahçiçek'i

Onikişubat Belediyesi, spor bilincini tabana yaymak ve şehri bir sporcu kenti haline getirmek amacıyla Hanefi Mahçiçek başkanlığında sorumluluk üstleniyor.

 

Bu çerçevede, belediye tarafından kentte faaliyet gösteren 50 amatör spor kulübüne malzeme desteği sağlanıyor. Bu yıl da devam eden destek programı kapsamında, Onikişubat Belediyesi, 50 amatör spor kulübüne toplamda 5 bin 500 adet malzeme desteği sağladı.

 

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ekrem Karaoğlan, malzeme dağıtım programının gerçekleştirildiği Onikişubat Belediyesi Şehit Zekeriya Boyar Kapalı Spor Salonu'nda bir konuşma yaptı. Karaoğlan, konuşmasında Hanefi Mahçiçek'i "Amatör Futbolun Babası" olarak nitelendirdi.

Karaoğlan, amatör spor yapan gençlerin takdiri hak ettiğini vurgulayarak, Başkan Mahçiçek ve ekibinin sporcu gençlerin yanında maddi ve manevi olarak yer almasının büyük bir memnuniyet verici olduğunu belirtti. Başkan Mahçiçek'e gösterdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini ileten Karaoğlan, Onikişubat Belediyesi'nin amatör spor kulüplerine verdiği desteğin önemine vurgu yaptı.

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER OnikişubattaSpor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI