Bugun...

Başkan Necati Okay, Spor ve Gençlik Alanında Önemli Yatırımların Devam Edeceğini Vurguladı

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, , Spor ve Gençlik Alanında Önemli Yatırımların Devam Edeceğini Vurguladı
facebook-paylas
 Tarih: 14-03-2024 18:01:10

Başkan Necati Okay, Spor ve Gençlik Alanında Önemli Yatırımların Devam Edeceğini Vurguladı

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, yeni dönemde ilçesine kazandıracağı projeleri açıklayarak, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" dedi. 

Spor ve gençlik alanında önemli yatırımların devam edeceğini vurgulayan Başkan Okay, sosyal ve kültürel alanlarda da büyük adımlar atacaklarını ifade etti. 

Gençlere yönelik müjdeler veren Başkan Okay, gençlik merkezleri, spor tesisleri ve sosyal alanlarla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Başkan Okay, "İçerisi gençlerle dolup taşan iki adet gençlik merkezini ilçemize kazandırmıştık. Bu başarıdan aldığımız özgüvenle gençlerimize yönelik yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Yeni dönemde iki adet daha gençlik merkezini hizmete sunarak gençlerimize önemli bir alan daha sağlayacağız" şeklinde konuştu. 


Göreve geldikleri günden beri bölgeye 8 adet halı saha kazandırdıklarını dile getiren Başkan Okay, yeni dönemde kırsal ve şehir merkezine toplamda 10 adet halı saha yapacaklarını açıkladı.


Başkan Okay, Maraştaspor Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Orhan Külek sorusu olan, Doğukent Yüzme Havuzu'nun hazır olduğunu ve yakın zamanda açıklanacağını ifade etti. 

Ayrıca Başkan Okay, Yapılacak yeni halı sahaların antrenman sahası boyutlarında olması gerektiğini ve bunların yanında soyunma odaları ile gençlerin vakit geçirebileceği alanların da olması gerektiğini belirten Külek'e, tesislerin etrafında da düzenlemeler yapılacağı cevabı verildi.

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Dulkadiroğlunda Spor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI