Bugun...

Başkan Osman Okumuş,'' Türkoğlu adına çok güzel bir spor olayı yaşandı

Başkan Osman Okumuş, Türkoğlu'da gerçekleşen muazzam bir spor etkinliğine katıldı, sporun birleştirici gücünü vurgulayarak centilmenlik örneğini takdirle selamladı.
facebook-paylas
 Tarih: 14-11-2023 13:06:23  -   Güncelleme: 18-11-2023 16:02:23

Başkan Osman Okumuş,'' Türkoğlu adına çok güzel bir spor olayı yaşandı

Türkoğlu Kaymakamlığı, Türkoğlu Belediyesi ve Türkoğlu İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve 6 Şubat Deprem Şehitleri Anısına düzenledikleri Kurumlar ve Mahalleler arası Voleybol Turnuvası'nın final maçında Başkan Osman Okumuş'ta katıldı.

Başkan Okumuş, turnuvanın finalinde yapılan maça katılırken, sporun birleştirici gücüne tanıklık ettiğini belirtti. Sporun motivasyon sağlamadaki etkisini gördüğünü ifade eden Başkan, Türkoğlu'nun bu turnuvada sergilediği centilmenlikten duyduğu memnuniyeti vurguladı. Kılılı Mahallesi'nin şampiyon olduğu Voleybol turnuvasında sergilenen centilmenlik örneğine özellikle vurgu yapan Başkan Okumuş, Kılılı Mahallesi Voleybol takımını ve turnuvaya katılan tüm takımları tebrik etti. 

 


Başkan, açıklamasında, "Sporun en güzel yanı centilmenlik. Şükür ki Türkoğlu da bunu gösterdi. Kılılı Mahallesi'nin başarısıyla gururlandık. Katılım sağlayan tüm takımlara teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim." şeklinde konuştu.

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Voleybol Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI