Bugun...

Bayrampaşaspor, Kahramanmaraşspor maçındaki çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle PFDK'dan para cezası yedi.

Hafta sonu Kahramanmaraşspor ile karşılaşan Bayrampaşaspor, çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle PFDK'dan ceza yedi.
facebook-paylas
 Tarih: 22-09-2022 23:53:02

Bayrampaşaspor, Kahramanmaraşspor maçındaki çirkin ve kötü tezahüratı

Bayrampaşaspor Kulübü TFF 3. Lig 2. Grupta 3.Hafta maçında Çetin Emeç stadında oynadığı Kahramanmaraşspor maçı sonrasında "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Hukuk Müşavirliği'nce 20.09.2022 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.


Hukuk Müşavirliği'nce yapılan sevkte şu ifadelere yer verildi,
''Bayrampaşaspor A.Ş. Kulübü'nün 18.09.2022 tarihinde oynanan Bayrampaşaspor A.Ş.- Kahramanmaraşspor A.Ş. TFF 3. Lig 2. Grup müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir'' denilmişti.

BAYRAMPAŞASPOR'A PARA CEZASI VERDİ
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 22.09.2022 tarih ve 11 sayılı toplantısında Bayrampaşaspor'a para cezası verdi. Alınan kararda,'' Bayrampaşaspor A.Ş.'nin, 18.09.2022 tarihinde oynanan Bayrampaşa Spor A.Ş.- Kahramanmaraş Spor A.Ş. TFF 3. Lig 2. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 4.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına Karar verilmiştir'' denildi.

Etiketler
  Kaynak: maraştahabergazetesi.com

  DİĞER Kahramanmaraşspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI