Bugun...
SON DAKİKA

Bölgesel Amatör Lig'de Şehrin Derbisini Kahramanmaraş Kurtuluşspor Kazandı

Şehrin Derbisini Bölgesel Amatör Lig'de Kahramanmaraş Kurtuluşspor Kazandı
facebook-paylas
 Tarih: 24-03-2024 18:12:30  -   Güncelleme: 25-03-2024 22:26:30

Bölgesel Amatör Lig'de Şehrin Derbisini Kahramanmaraş Kurtuluşspor Kazandı

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki Ferhuş Sahası'nda gerçekleşen Bölgesel Amatör Lig 8. Grup 21. hafta mücadelesinde, şehrin derbisi olarak nitelendirilen maçta Karaziyaretspor ile Kahramanmaraş Kurtuluşspor karşı karşıya geldi.


Maçın hakemliğini Adana Bölgesi'nden Abdulkadir Oral üstlendi. Yardımcı hakemler ise Mehmet Ali Damlar ve Aydın Kubay oldu, dördüncü hakem ise Samet Boyar'dı.


 Kahramanmaraş Kurtuluşspor, sahadan 2-0 galip ayrılarak önemli bir zafer elde etti.

Karşılaşma başladıktan sadece 2 dakika sonra Kahramanmaraş Kurtuluşspor, Vedat Aydın'ın golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

İkinci yarıda 80. dakikada Kahramanmaraş Kurtuluşspor, Mehmet Aslan'ın golüyle skoru 2-0'a getirdi. Maçta son 5 dakika için ise ekstra zaman verildi.

Son düdük çaldığında Kahramanmaraş Kurtuluşspor, 2-0'lık skorla galip gelerek puanını 25'e yükseltti ve ligde 8. sıraya yerleşti. Karaziyaretspor ise 12 puanda kalarak 12. sırada yer aldı.

Kahramanmaraş Kurtuluşspor'un bir sonraki maçı, evinde Kilisspor'u ağırlayacakken, Karaziyaretspor deplasmanda Kilis Belediyespor ile karşılaşacak.

Maç kadroları, kartlar oyuna girenler ve çıkanları görmek için tıklayınız

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Karaziyaretspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI