Bugun...

Boyalı Güreşleri Nefes Kesti! Sporcu ve Seyirci Katılımıyla Kırkpınarı Aratmadı

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin muazzam tesisi ve organizasyonu ile gerçekleştirilen Boyalı Güreş Festivali, yoğun sporcu ve seyirci katılımıyla adeta rekor k
facebook-paylas
 Tarih: 26-09-2022 10:58:49  -   Güncelleme: 26-09-2022 11:59:49

Boyalı Güreşleri Nefes Kesti! Sporcu ve Seyirci Katılımıyla Kırkpınarı Aratmadı


Bu yıl 21’incisi düzenlenen Boyalı Güreş Festivali, seyirci ve sporcu katılımıyla rekor kırdı. Dulkadiroğlu Belediyesi’nin bölgeye kazandırdığı güreş tesisinin açılışıyla başlayan müsabakalar, kıran kırana geçen mücadelelerle devam etti. Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ile ortaklaşa düzenlenen müsabakalara toplamda 683 sporcu katıldı. 

Bu katılımla Türkiye rekoru kırıldığı bildirildi. İki bin kişilik tribünler tıklım tıklım dolarken, birçok güreş severin de saha dışında kaldığı gözlendi. 

 

Güreş festivaline; TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, MHP Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Veli Böke, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Kahramanmaraş Kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Dulkadiroğlu İlçe Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tolga Yağan, Dulkadiroğlu İlçe Jandarma Komutanı Fikret Utku Çakmak, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Aba Güreşi ve Şalvar Güreşi Asbaşkanı Şahin Hopur, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Dulkadiroğlu Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda güreş sever katıldı.

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  Kaynak: maraştasporgazetesi.com

  DİĞER Güreş Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI