Bugun...

Burhan Akbudak, Kahramanmaraş ve Türkiye'ye Olimpiyat Altın Madalyası Getirmek İçin Hedef Belirledi

Burhan Akbudak, Türkiye’mize ve madalyalı şehir Kahramanmaraş’a olimpiyat altın madalyasını getirmek olacak.
facebook-paylas
 Tarih: 08-04-2024 14:41:19  -   Güncelleme: 18-04-2024 02:25:19

Burhan Akbudak, Kahramanmaraş ve Türkiye'ye Olimpiyat Altın Madalyası Getirmek İçin Hedef Belirledi

Avrupa Kalifikasyon Müsabakaları'nda 77 kilogram kategorisinde Grekoromen Güreş Milli Takımımızda Kahramanmaraş'ı ve Türkiye'yi başarıyla temsil eden Burhan Akbudak, Azerbaycan'da düzenlenen müsabakalarda 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkını elde etti.

Bu büyük başarı, hem Kahramanmaraş spor camiasını hem de ülkemizi gururlandırırken, Akbudak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye’ye ve madalyalı şehir Kahramanmaraş’a olimpiyat altın madalyasını getirmek için söz verdi.

ladesbet

Akbudak, "ALLAH’a binlerce kez şükürler olsun. Alnımızın akıyla birinci basamağı geçtik. Her sporcunun hayali olan Olimpiyatlara katılmayı hak ettim. Bundan sonraki tek amacım ülkemi milletimi en iyi şekilde temsil edip Türkiye’mize ve madalyalı şehir Kahramanmaraş’a olimpiyat altın madalyasını getirmek olacak. Dertlerimizle dertlenen, sevincimizle sevinen herkese, aileme bu gururu yaşatmak için ter dökmeye mücadele etmeye devam İnşaALLAH. Dua eden, yanımızda olan, emeği olan herkesten ALLAH razı olsun" ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Güreş Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI