Büyükşehir Kaldığı Yerden Devam Ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor 2 haftanın ardından Kümbetspor’u 5-3 mağlup ederek 3 puan aldı.
1.Amatör Küme A grubunun 15.Haftasında Batıpark Futbol sahasında oynanan müsabakayı Yahya Yenen, Ramazan Güzel, Ümit Barış Bayhan, hakem üçlüsü yönetti.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor sahaya Ökkeş Yördem, Önder Türkmen, Ali Kemal Şahin, İlker Dönük, Abdulkadir Demirtaş, Sefa Arsan, Gökhan Arslan, Mehmet Ali Kepek, Furkan Can Bayrakçı, Coşkun Güney, Ertuğrul Kesmepalıdı ilk 11’i ile çıktı.
Yedek kulübesinde ise Batuhan İşpak, İbrahim Karasu, Oğuzhan Bolat, Veysel Can Çakıroğlu, Osman Gözsüz, Muhammet Velican Baltacı yer aldı.
Kümbetspor ise müsabakaya Fahrettin Özsan, Süphan Yolaçan, Cuma Şişman, Ahmet Çağrı Amaç, İlker Arıcı, Oğuzhan Kara, Hikmet Çoban, Halil Can Ekici, Hüseyin Demirci, Fatih İnce, Eren Taşpınar 11’ile başladı.
Yedek kulübesinde ise Osman Armut, Mehmet Lütfü Akkurt, Orhan Uzun, Mustafa Tektaş, Furkan Taşkömür, Osman Gündeş, Mustafa Caner Taskırmaz yer aldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor, 20.dakikada Çoşkun Güney ile 1-0 öne geçti, Kümbetspor 28.dakikada Fatih İnce ile skoru eşitledi. 43.dakikada Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor’da Sefa Arsan ilk yarının skorunu 2-1 olarak belirledi.
Kümbetspor 55.dakikada Hikmet Çoban ile skora denge getirdi. 2-2 . Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor, 68.dakikada Ertuğrul Kesmepalıdı ile skoru 3-2 yaptı. 73.dakikada Oğuzhan Bolat ile skoru 4-2 yaptı.
77.dakikada Kümbetspor Fatih İnce ile farkı bire indirdi ,4-3. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor, 84.dakikada İbrahim Karasu’nun golüyle sahadan 5-3 galip ayrıldı.
3 puanı hanesine yazdıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor, puanını 38 yaptı, 2.sırada yer aldı. Kümbetspor ise 16 puanla 6.sırada kaldı.
http://www.elmasajeinfantil.com/category/hatay-mutlu-son-masaj/