Ertelenen Gümüşhanespor - Kahramanmaraşspor maçı pazar günü oynanacak
Tarih: 31-12-2020 14:29:05 Güncelleme: 31-12-2020 14:36:05 + -


2. Lig Beyaz grupta 7.haftada oynanması gereken Gümüşhanespor Kahramanmaraşspor karşılaşması ileri bir tarihe ertelenmişti. Her iki takım taraftarı arama yapmaya başladılar. Gümüşhanespor - Kahramanmaraşspor erteleme maçı ne zaman saat kaçta, Gümüşhanespor - Kahramanmaraşspor maçı oynanacak mı? Tüm Detaylar haberimizde

facebook-paylas
Tarih: 31-12-2020 14:29

Ertelenen  Gümüşhanespor - Kahramanmaraşspor maçı pazar günü oynanacak

Kahramanmaraşspor'un, 2.lig Beyaz grupta  8.haftada 31 Ekim Cumartesi günü Gümüşhane  Yenişehir stadında oynanacağı Gümüşhanespor, Kahramanmaraşspor maçı Kırmızı Beyazlı ekipte bulunan coronavirüs vakaları nedeniyle ertelenmişti.


2.lig Beyaz grupta  8.haftasında ertelenen Gümüşhanespor - Kahramanmaraşspor karşılaşması 3 ocak pazar günü saat 13:00'de  Gümüşhane  Yenişehir stadında oynanacak.

Karşılaşmayı Kayseri Bölgesinden  Necati Selçuk Şahin yönetecek. Müsabakada  Kayseri Bölgesinden Suha Adıyaman ve Çorum Bölgesinden Muhammed Sait Emre Alagöz yardımcı hakem olarak görev yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise  Ankara Bölgesinden Burak Güner olacak.


Temsilcimiz Kahramanmaraşspor  15 maçta topladığı 17 puanla 12.sırada yer alıyor. Gümüşhanespor ise oynadğı 16 maçta topladığı 6 puanla 18.sırada yer alıyor

Karşılaşma canlı anlatımla marastaspor.com'da sizlerle olacak. 2.lig ve 3.lig maçlarının yayıncı kuruluşu olan misli.com,  Gümüşhanespor - Kahramanmaraşspor  maçını canlı  yayın listesine henüz almadı.




Kaynak: marastaspor.com



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Kahramanmaraşspor Haberleri

YUKARI