Can Gox, güçlü sesi ve sahne performansıyla Kahramanmaraşlı müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.
2025-2026 sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Kahramanmaraş İstiklalspor’a destek sağlamak amacıyla düzenlenen “İstiklal Yılı” konserleri, 4-5 Temmuz tarihlerinde Onikişubat Belediyesi’ne ait Expo alanında büyük bir coşkuyla başladı.
Konserlerin ilk gününde sahneye çıkan ünlü sanatçı Can Gox, güçlü sesi ve sahne performansıyla Kahramanmaraşlı müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.
Konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Can Gox, Kahramanmaraş’ta sahne almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Burada olmak benim için büyük bir mutluluk. Bu şehirdeki coşku beni gerçekten etkiledi” dedi.
Sanatçı ayrıca, Kahramanmaraş İstiklalspor’un bir maçını statta izleme sözü vererek takıma olan desteğini gösterdi: