3. Lig 1. Grupta oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları 23 Elazığ FK maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Ceyhun Müderrisoğlu, 3. Lig 1. Grupta oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları 23 Elazığ FK maçının ardından açıklamalarda bulundu.
https://www.youtube.com/watch?v=vUIcbw_TuSo
Müderrisoğlu, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, “Deplasmanda alınacak her puandan memnunuz. Yine erken golümüzü bulduk, ancak golü bulduktan sonra o özgüvenli topa sahip olan takım görüntüsünü veremedik. Orta sahada da birkaç eksiğimiz vardı ve kart cezalısı oyuncularımız da bulunuyor. Onların takıma katılmasıyla önümüzdeki hafta daha net bir görüntü vereceğimize inanıyoruz. Genel olarak kalan haftalarda alabileceğimiz maksimum puanları almak istiyoruz.” dedi.
Ayrıca, maçtaki penaltı pozisyonuyla ilgili de konuşan Müderrisoğlu, “Penaltı pozisyonu hakkında hakemi değerlendirecek olursam, yakın mesafede vücuda çekme olsa da kol biraz açıktı ve bu yüzden verilebilir. Ancak ben hakemi bu maçta bahane olarak görmüyorum. Geçen hafta ve önceki maçlarda hakem kararlarıyla ilgili sıkıntılar yaşadık, ama bu maçın hakem yönetimini en iyi olarak değerlendiriyorum.” şeklinde konuştu.
Oyun planıyla ilgili soruya ise Müderrisoğlu, “Geldiğimiz günden beri tam istediğimiz oyuncu kombinasyonlarını sahaya yansıtamadık. Cezalılar, sakatlıklar ve diğer sebepler nedeniyle orta sahada eksikliklerimiz oldu. Ancak Kütahya maçının ikinci yarısından itibaren performansımızda bir yükseliş oldu.” diyerek takımın gelişimine dikkat çekti.
Takımın kaptanı Emre Aydın’ın sakatlığını ve genç oyunculara verdikleri şansları da değerlendiren teknik direktör, “Emre Aydın bizim için çok önemli bir oyuncu, ancak sakatlık nedeniyle aramızda değil. Diğer genç oyunculara da şans vermeye devam ediyoruz. Miktat ve diğer genç oyuncularımızı da Kütahya maçında şanslandırdık.” dedi.
Son olarak, Kahramanmaraşspor’un mevcut durumuyla ilgili düşüncelerini paylaşan Müderrisoğlu, “Kahramanmaraşspor büyük bir camia, ancak sahipsiz bir durumda. Başkanımız yok, yalnızca Fatih Ceyhan ve birkaç yönetici var. Kahramanmaraş’ı temsil eden iki büyük takım var ve bu şehir her iki takımı da kaldırabilir. Depremin etkisiyle bazı zorluklar yaşıyoruz, ama şehrin bize desteğini bekliyoruz. Bu takımın daha fazla sahipsiz kalmaması gerekiyor.” diyerek şehrin desteğine vurgu yaptı.
Müderrisoğlu, konuşmasının sonunda, “Biz de mücadele ediyoruz, ancak bu mücadelede yanımızda olacak destekçilerimiz de olmalı.” ifadeleriyle açıklamalarını sonlandırdı.